FLAŞ HABER

Albayrak 4 futbolcuyla anlaştı

23 Mayıs 2015 Cumartesi 09:21

Albayrak’ın transfer dosyası hazır.. 4 oyuncu ile her konuda anlaşan Abdurrahim Albayrak, son kararı yeni yönetime bıraktı.

Albayrak 4 futbolcuyla anlaştı
Abdurrahİm Albayrak ile Ali Dürüst, teknik ekip ile ortaklaşa yürüttükleri çalışma ile yerli-yabancı toplam 4 oyuncu ile anlaştı. Bu isimleri sır gibi saklayan Albayrak, hazırladığı dosyaları yeni yönetime devrederek misyonunu tamamlamak istiyor.
 
Transferin yanı sıra bir hazırlık da kamp yeri ile ilgili olarak yapıldı... Daha önce Slovenya’da yapılması planlanan kamp, istenilen otelde yer olmaması nedeniyle iptal edilirken 3 ayrı bölge için ise kamp yeri ve tesisler belirlendi. Yine teknik heyet ile koordineli şekilde yapılan çalışmalarla ilgili raporlar da yeni yönetime verilecek ve karar onlara bırakılacak.
 

En iyisi Amrabat

 
KİRALIK olarak Malaga forması giyen Amrabat yılın oyuncusu seçildi... Ligde 30 maça çıkan ve 6 gol atıp 4 kez de asist yapan Faslı oyuncu sosyal medyada Malaga kulübü tarafından yapılan oylamada ilk sırada çıkarken ödülünü de düzenlenen basın toplantısı ile aldı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder