FLAŞ HABER

Afrika'nın en iyi 11'ine seçildiler!

25 Kasım 2014 Salı 20:26

Demba Ba ve Medjani Afrika'nın en iyi 11'ine seçildi! Beşiktaş'ın golcüsü Demba Ba ve Trabzonspor'a Galatasaray'a karşısında galibiyeti getiren isimlerden olan Carl Medjani, En İyi Afrikalılar 11'ine seçildi.

Afrika'nın en iyi 11'ine seçildiler!
İKİ YILDIZ HAFTANIN 11'İNE GİRDİ

Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta iki gole birden imzasını atarak maçın kahramanı olan Demba Ba, Afrika'da haftanın en iyileri arasında gösterildi. Her hafta geleneksel olarak, Avrupa'da oynayan oyuncular içinde en iyi ilk 11'i belirleyen Star Africa bu hafta siyah-beyazlı oyuncuya da yer verdi. Galatasaray'ı mağlup eden Trabzonspor'da, kaydettiği iki golle maçın yıldızı olan Carl Medjani de seçilen diğer oyuncular arasında yer aldı.

Süper Lig'de haftanın formda isimlerinden Beşiktaşlı Demba Ba için yapılan yorumda, Senegalli forvetin Kasımpaşa ağlarını iki kez sarsarak galibiyetin mimarı olduğu değerlendirmesi yapıldı, "Böylece Galatasaray ve Fenerbahçe ile olan yarışın içinde kalmalarını sağladı" denildi. Demba Ba, yüksek formuna karşın Senegal'in son maçlarına davet edilmemişti. Medjani için yapılan yorumda ise hem Burak Yılmaz'a göz açtırmadığı hem de iki gol birden atarak maçın yıldızı olduğu belirtildi.
(Skorer)

Yorum Gönder