FLAŞ HABER

Adana Kebap!

06 Ağustos 2015 Perşembe 16:11

Yeni sezon hazırlıkları için Afyonkarahisar’a gelen PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor kamp sürecini yaptığı “Barbekü Partisi” ile sona erdirdi.

Adana Kebap!
 Kentte konakladıkları otelde yapılan Barbekü Partisi ile Adanaspor, Afyonkarahisar kamp sürecini bitirdi. Kampa katılan Adanasporlu futbolcuların neşelerinin yerinde olduğu gözlenirken, partide yapılan samimi sohbetler ise dikkatlerden kaçmadı. Partinin ardından kampı değerlendiren Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Afyonkarahisar’dan memnun olduklarını ve Afyon’un bir kamp şehri olduğunu söyledi.
Oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran Arın, “Afyon profesyonel takımların kamp yapabileceği uygun bir şehir, kent tam bir spor kompleksi. Bundan sonraki yıllarda da kamp için Afyonkarahisar’a gelmeyi düşünüyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına aslında Adana’da başlamıştık. Bu yıl lig Süper Lig ile birlikte 14 Ağustos’ta başlayacak. Onun için hazırlıklarımızı daha fazla artırdık. Afyon kampında da beklentilerimizin üstünde bir hazırlık faaliyeti yürüttük. Kusursuz bir ortamda, kusursuz bir çalışma yaptık. Buradan giderken lige tam olarak hazır gitmesek bile büyük bir mesafe kat ederek gidiyoruz. Buradaki hazırlık maçlarımızda da hazırlıklarımızın yansımalarını gördük. İnşallah bunu ligde de göreceğiz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler PTT 1 LigAdanaspor

Yorum Gönder