FLAŞ HABER

4 haftada şok 7 puan kaybı!

13 Eylül 2015 Pazar 00:46

Lig sonuncusu Mersin İY'nin kalecisi Muammer'in devleştiği maçta beraberlikle yetinen G.Saray 4 haftada tam 7 puan kaybetti

4 haftada şok 7 puan kaybı!
 Gol perdesini 49’da Welliton açtı fakat Aslan 1 dakika sonra Podolski’yle skoru eşitledi. Ardından konuk ekip Khalili ile net bir fırsatı harcarken Cimbom ise sayısız şansı kullanamadı ve maç fazlasına rağmen ancak 7. sıraya çıkabildi
 
SON şampiyonda kan kaybı devam ediyor. İlk 3 maçta sadece bir galibiyet alabilen G.Saray, evinde Mersin ile 1-1 berabere kalarak A.Madrid maçı öncesi karamsar bir tablo çizdi.
 
TRANSFERİN son günü Telles ve Melo’yu kaybeden sarı-kırmızılılarda Carole de cezalı olunca sol bekte Olcan görev alırken, orta sahada ise Rodriguez vardı. Sakat Chedjou’nun yerine ise Semih sahadaydı. 
 
TARAFTARI önünde hem seri yakalamak hem de Şampiyonlar Ligi öncesi moral depolamak isteyen G.Saray’da işler hesaplandığı gibi gitmedi. Orta sahası dirençsiz, kanatlar işlemiyor, bırakın oyun kurmayı doğru dürüst ayağa pas bile yoktu neredeyse! Koskoca ilk yarıda akıllarda kalan tek pozisyon Burak’ın 12’de kaleciyi geçip açısını kaybederken yaptığı vuruştu. O da yan ağlara takıldı.
 
2. yarı herkes G.Saray soyunma odasından daha iyi çıkar diye bekliyordu. Ancak Mersin golle başladı. 49’da Welliton yayın üzerinde topla buluşur buluşmaz dönerek vuruşunda top köşeden ağlara gitti: 1-0. 
 
ERKEN YANIT VERDİ AMA
 
Welliton’un golünden 1 dakika sonra Burak’ın vuruşu Sneijder’den döndü. Tamamlayan Podolski skoru eşitledi: 1-1. Geriye kalan dakikalarda G.Saray bütün gücüyle hücum etmesine rağmen tabelayı değiştiremedi ve 4. haftayı tek galibiyetle kapadı.

Yorum Gönder