FLAŞ HABER

4 gol var ama kazanan yok

02 Ekim 2015 Cuma 22:13

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Medicana Sivasspor ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya geldi.

4 gol var ama kazanan yok
 Sivasspor'un sahasında oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
 
Ev sahibi ekip 3. dakikada John Boye ve 40. dakikada Djakaridja Kone ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Mücadelenin 57. dakikasında İbrahim Öztürk ceza alanı içinde yaptığı hareketin ardından kırmızı kart gördü ve Mersin İdmanyurdu penaltı kazandı. Bu dakikadan sonra oyunda ibre Mersin'e döndü.
 
Önce kazanılan penaltıyı Gökçek Vederson gole çevirdi, ardından da Mersin beraberlik için saldırmaya başladı. Akdeniz ekibi baskısının sonucunu da, 82. dakikada Pedriel ile bulduğu gol sayesinde aldı. Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamadı ve mücadele 2-2 sona erdi.
 
Bu skorun ardından 7. maçında 6. beraberliğini aldı ve puanını 6 yaptı. Mersin ise sezonun 2. beraberliği ile 2 puanla, ligin dibinde yer aldı.

Yorum Gönder