FLAŞ HABER

'4-5 tane de yiyebilirdik'

13 Eylül 2015 Pazar 22:20

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçta siyah-beyazlı takımın haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

'4-5 tane de yiyebilirdik'
 Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı  açıklamada, ilk yarının kendileri adına boşa geçtiğini belirterek, "Maçtan önce  Beşiktaş'ın hücum opsiyonlarının fazla olduğu yerlerde, sahada doğru durabilmeyi  planladık ancak bloklar arasında öne doğru kaymaları doğru yapamadık" dedi. 
 
Beşiktaş'ın savunmadan hücuma geçişlerinde de gerekli tepkileri  veremediklerini kaydeden Avcı, "İkinci yarıya biraz daha önde başlamıştık. İkinci  golü yiyene kadar oyun bizim adımıza sağlıklı gitti. Tam iki oyuncu değişikliği  yapacaktık, golü yedik. Daha sonraki bölümde Beşiktaş farkı açabilirdi" şeklinde konuştu. 
 
Avcı, rakiplerini aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederek, "Saha  içinde çok fazla dalgalanma gösterdik. Bunu göstermememiz gerekirdi. Belki 1-2  tane gol atabilirdik ama 4-5 tane de yiyebilirdik. Beşiktaş hak ederek kazandı"  ifadelerini kullandı. 
 
Geçen sezonu 5 yenilgiyle tamamladıklarını, bu sezon ise 4. hafta  sonunda 3. mağlubiyetlerini aldıklarını hatırlatan Abdullah Avcı, "Güçlü bir  takımız. Bir dönüşüm içine giriyoruz. Bunda ısrarcı olacağız. Oyun anlamında  zaman zaman yaptığımızı daha büyük bir bölüme yayarsak, ligin yine keyifli takımı  oluruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Yorum Gönder