FLAŞ HABER

10 kişilik Bursaspor'un zaferi

01 Mart 2015 Pazar 19:30

10 kişilik Bursa yıkılmadı.. Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu ligin 22. haftasında Bursa'da kozlarını paylaştı.

10 kişilik Bursaspor'un zaferi
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Bursaspor sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk etti. Bursa Atatürk Stadında oynanan maç oldukça gergin bir havada geçti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de tribünden izlediği mücadeleyi Bursaspor 2-1 kazanmayı bildi.

Karşılaşmanın henüz 17. dakikasında savunmanın arkasına sarkan Mersin İdmanyurdu forveti Welliton, Bursaspor kalecisi Harun Tekin'le girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Hakem Mete Kalkavan bu pozisyon sonrasıpenaltı noktasını gösterirken Bursaspor kalecisi Harun'u da kırmızı kartlaoyundan attı.

Topun başına geçen Mitrovic dakikalar 20 olduğunda penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu karara oldukça sinirlenen Şenol Güneş hakemlere itirazda bulunurken tribünlerden de 'Bu ligde oynamak istemiyoruz' şeklinde tezahürat yükseldi.

İlk yarısı 1-0 biten maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu. 60. dakikada ceza alanı içerisinde Mersinli oyuncunun eline çarpan topta Mete Kalkavan bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu sefer Fernandao ağları havalandırırdı ve skor 1-1'e geldi.

Mücadelenin 77. dakikasında sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Civelliskoru belirledi ve 10 kişilik takımının 2-1 galip gelerek sahadan 3 puanla ayrılmasını sağladı.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 37 yaptı. Mersin İdmanyurdu ise 32 puanda kaldı.

Ligin 23. haftasında Bursaspor deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak. Mersin İdmanyurdu ise evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

Yorum Gönder