FLAŞ HABER

Ziraat Türkiye Kupasi Finali Organizasyon Toplantisi Yapildi

22 Nisan 2014 Salı 23:35

 ESKİŞEHİRSPOR ile Galatasaray arasında 7 Mayıs Çarşamba günü Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi organizasyon toplantısı yapıldı. Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında Futbol Federasyonu Yönetim...

Ziraat Türkiye Kupasi Finali Organizasyon Toplantisi Yapildi
 ESKİŞEHİRSPOR ile Galatasaray arasında 7 Mayıs Çarşamba günü Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi organizasyon toplantısı yapıldı.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasında Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar başkanlığında yapılan toplantıya, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Eskişehirspor ve Galatasaray kulüplerinin yönetici ve çalışanları ile TFF müsabaka organizasyon ekipleri katıldı. Federasyondan yapılan açıklamaya göre toplantıda alınan kararlar şöyle:

-Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin bilet fiyatları 1. Kategori 100 TL, 2. Kategori 60 TL, 3. Kategori ise 40 TL olarak belirlendi.

-Final müsabakası biletleri tff.org üzerinden, Eskişehir, İstanbul ve Konya'da kurulacak gişelerden 29 Nisan tarihinden itibaren satın alınabilecek.

-Final sonunda yapılacak kupa töreni organizasyonu şeref tribününde yapılacak.

-Finalin başlama saati önümüzdeki günlerde açıklanacak. os (os)  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder