FLAŞ HABER

Vakıfbank'ın genç kızları da şampiyon

30 Haziran 2014 Pazartesi 20:04

İzmir’de düzenlenen Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Vakıfbank, finalde Arkas’ı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Vakıfbank'ın genç kızları da şampiyon

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın final maçında Arkas ile karşılaşan Vakıfbank, rakibini 3-0 yenik etti ve Türkiye Şampiyonu oldu.Karşılaşmanın ilk setini 25-23 ile önde tamamlayan sarı-siyahlılar ikinci seti de 25-22 kazanarak 2-0’ı buldu. Karşılamanın son setinde ise oyuna ağırlığını koyan Vakıfbank, 25-19’luk sonuçla skoru 3-0’a taşıdı ve şampiyonluk sevincini yaşadı.

Turnuva boyunca yalnızca bir set kaybeden ve namağlup şampiyon olan Vakıfbank, küme maçlarında İzmir Karşıyaka ve Fenerbahçe’yi geçerken, öncelikle çeyrek finalde İlbank’ı sonrasında da yarı finalde Halkbank’ı yenerek adını finale yazdırmıştı.

BAŞKAN DEMREN: 'KIZLARIMIZ İLERİDE DE DAHA NİCE BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR'

Vakıfbank’ın Genç Kızlar kategorisinde şampiyon olmasının ardından başkan Osman Demren, “VakıfBank altyapısı, geçtiğimiz hafta Yıldız Kızlar kategorisinde, bugün de Genç Kızlar kategorisinde şampiyon olmayı başardı. Kulüp şekilde altyapıya yaptığımız yatırımın bizim için fazla aşırı ciddi ve kıymetli olduğunu söylemiştik. Biz olması gerekeni yapıyor ve altyapıya büyük ciddiyet veriyoruz. 28 yıldır da topluma iyi insan Türk voleyboluna da başarılı sporcular yetiştirme hedefiyle çalışıyoruz. Bununla beraber gelen böylesi şampiyonluklar da bizleri yoğun şekilde mesut ediyor. İnanıyorum ki bugün bize İzmir’de şampiyonluk sevinci yaşatan kızlarımız, ileride de daha nice başarılara imza atacaktır. Şampiyon olan genç kızlarımızı ve teknik ekibimizi kutlama ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler VakıfbankIzmir

Yorum Gönder