FLAŞ HABER

Tuna Aktürk: Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz

03 Temmuz 2014 Perşembe 18:19

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Spor Toto Süper Lig'de 3-4 yıl içinde ilk beşe oynamak istediklerini belirterek, "Şimdi kalıcı olmayı hedefledik. Balıkesirspor, Balıkesir'in 2-3 adım önüne geçti." dedi.38 yıl aradan sonra Süper Lige çıkan Balıkesirspor'da yönet

Tuna Aktürk: Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Spor Toto Süper Lig'de 3-4 sene arasında ilk beşe oynamak istediklerini belirterek, "Şimdi kalıcı olmayı hedefledik. Balıkesirspor, Balıkesir'in 2-3 adım önüne geçti." dedi.

38 sene aradan sonra Süper Lige çıkan Balıkesirspor'da İdare sezon öncesi Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan'ı ziyaret etti. Başkan Aktürk, Alkan'a sırtında adı yazılı olan 10 numaralı Balıkesirspor forması armağan etti.

Başkan Aktürk ve İdare kurulu üyelerini kabul eden Rektör Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Balıkesirspor ile gurur duyduklarını söyledi. Balıkesirspor'un ciddi bir marka olduğunu anlatım ederek, "Sizleri kutlama ediyorum. mühim bir başarıya imza attınız. Balıkesir'e müthiş katkı sağladınız. Balıkesirspor Balıkesir'in ciddi bir markası, geçen sezon düşmeyelim diye başladık ve müthiş bir başarı yakaladık. Bu başarı 10 numaraya yakıştı. Temennimiz bu başarılara süper ligde de imza atmak inşallah zirvede kalmak için iş sağlayan bir ekip olursunuz. Futbolun heyecanı başka." dedi.

Rektör Alkan'a teşekkür eden Kulüp Başkanı Aktürk, "Süper Lig'de 3-4 sene arasında ilk beşe oynamak istiyoruz. Şimdi kalıcı olmayı hedefledik. Balıkesirspor Balıkesir'in 2-3 adım önüne geçti. Şehri ne kadar Balıkesirspor'un yanına yaklaştırırsak şehrin gelişim göstermesi o kadar iyi olur. Siz, bize her süre destek oldunuz. Teşekkür ederiz." diye konuştu.

"BAŞARI ALKIŞLANACAK BİR BAŞARI"

Kırmızı-beyazlı İdare daha sonra Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. 2014 yılının Balıkesir açısından tarihsel bir sene olduğunu anlatım eden Vali Turhan, yeni yönetimi de kutladı. Büyükşehir olmanın ve süper lige çıkmanın büyük bir hadise olduğuna dikkati çeken Vali Turhan, "Bu kadar mütevazı bütçe ile bunu başarmak pratik değil. Şimdi ligde kalmalı ve başarılı olmalıyız. Başarılan hadise büyük bir olay. Bu başarı alkışlanacak bir başarı. Gölge düşürülmemeli. Herkesin bu takıma destek olması gerekir. Ben hazırım. Bu benim sorumluluğum ve boynumun borcudur." ifadelerini kullandı.

Başkan Aktürk ise Balıkesirspor'u daha başarılı kılmak için fazla aşırı çalışacaklarını belirterek, her süre yanlarında şekilde maddi ve manevi destek sağlayan Vali Turhan'a teşekkür ederek, Balıkesirspor forması armağan etti.


Anahtar Kelimeler BalıkesirSpor

Yorum Gönder