FLAŞ HABER

Topal: 'Hedefimizde 4. yıldız var' haberi

05 Temmuz 2014 Cumartesi 18:40

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu mehmet topal gelecek sezon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Topal: 'Hedefimizde 4. yıldız var' haberi

Fenerbahçe’nin Milli oyuncusu Mehmet Topal istikbal sezon ile ilgili mühim açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada, yeni sezonda da takımdan beklenilenin; Şampiyonluk ve 4.yıldız olduğunu dile getirdi.

Güzel bir tatil dönemi geçirdiğini belirten Topal, “Güzel bir tatil dönemi geçirdik. Ailemle beraber bu dönemi değerlendirmeye çalıştım. Eşim ve oğlumla süre geçirme fırsatı buldum. 14 Temmuz’da sezonu açıyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Sezonu da iyi bir biçimde açarak yolumuza en fazla fazla biçimde devam edeceğiz” biçimde konuştu.

“GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ”

Yeni sezonda da beklentilerin Şampiyonluk olduğunu dile getiren başarılı oyuncu, “Bütün takımları zor bir sezon bekliyor diyebilirim. Biz de en fazla fazla biçimde hazırlanacağız. Geçtiğimiz sezon yakalamış olduğumuz mühim ve büyük bir başarı var. Sezonu, Şampiyon şekilde bitirdik ve gene Şampiyon unvanıyla bu sezona başlıyoruz. Beklentiler fazla fazla yüksek, takım şekilde da bunun farkındayız. 4.yıldızı almamız da takım için fazla fazla önemli. Sahaya çıkarak bize verilen görevi en fazla fazla biçimde yapacağız. Profesyonelliğin gerektirdiği bunun gibi davranacağız. Camiamızın, takımımızın başarılı olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu sezon sonunda da inşallah gülen yan gene biz olacağız” dedi.

Son şekilde Diego Ribas transferi konusunda konuşan uzman oyuncu, “Takıma fazla fazla faydalı olacaktır. Kalitesini ispatlamış, fazla fazla büyük bir oyuncu. Onun da gelmesi takıma kuvvet kazandıracaktır. İnşallah camiamıza hayırlı olur. Güzel başarılara beraber imza atmayı istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Anahtar Kelimeler YıldızHaberi4.

Yorum Gönder