FLAŞ HABER

Olcan imzayı Galatasaray'a, stresi Altınoluk'ta attı(Özel)

05 Temmuz 2014 Cumartesi 19:28

Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan Adın Galatasaray'a imzayı attıktan sonra soluğu Altınoluk'ta aldı. Galatasaray, Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan Adın ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı ekip Olcan transeferi için 4 milyon Euro ödey

Olcan imzayı Galatasaray'a, stresi Altınoluk'ta attı(Özel)

Trabzonspor'un ulusal futbolcusu Olcan Adın Galatasaray'a imzayı attıktan sonra soluğu Altınoluk'ta aldı.

Galatasaray, Trabzonspor'un ulusal futbolcusu Olcan Adın ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı ekip Olcan transeferi için 4 milyon Euro ödeyecek. Olcan Adın,cimboma imzayı attıktan sonra soluğu ailesinin olduğu Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde aldı. Bu sabah İstanbul Yenikapı'dan Bandırma'ya gemi ile gelen Olcan Adın, oradan ailesinin olduğu Altınoluk'a geldi.

Ailesiyle Altınoluk'ta özlem gideren Galatasaray'ın çiçeği burnundaki yeni transferi Olcan Adın daha sonra Altınoluk'ta arkadaşlarıyla beraber denizin keyfini çıkardı.

Burada Galatasaraylı taraftarlarla anı fotoğraf çektiren Olcan Adın, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. meşhur futbolcu Olcan Adın, kulübün izni bulunmadığı gerekçesiyle soruları cevapsız bıraktı.

Olcan Adın'ın yerine babası Şerafettin Adın, basının sorularını yanıtladı. Baba Adın, "Gayet iyi bir transfer. Aslında daha öncelikle gelmesi lazımdı. Şartlar bunu gösterdi. Şimdi oldu; iyi oldu." ifadelerini kullandı.

Olcan'ın sarı - kırmızılı takıma transferi meselesinde kendisinin fikrini alıp almadığı yönündeki soruya ise Baba Adın, "Galatasaray'a transfer olurken bana sormasına gerek yok. Neden bana sorsun ki. Gideceği noktayı biliyordu. Kararını kendisi veriyor. Burak ve Selçuk'la genç ulusal takımdan bu güne arkadaşlar. Onlar kanka bu gibi bir şey. Onların transferde etkisi olup olmadığını bilmiyorum. Ama onlarla ayrıcalıklı bir diyalogu var. 16 yaşından bu güne genç ulusal takımdan bu güne beraberler." cevabını verdi.



Anahtar Kelimeler BalıkesirOlcan

Yorum Gönder