FLAŞ HABER

Neymar kupaya veda etti

05 Temmuz 2014 Cumartesi 11:10

2014 FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya'nın Kolombiya'yı 2-1 yendiği maçta sakatlanan Neymar turnuvayı kapattı.

Neymar kupaya veda etti

2014 FIFA Dünya Kupası'nda Kolombiya'yı 2-1 yenerek adını yarı finale yazdıran Brezilya'da, maç sırasında sakatlanan yıldız oyuncu Neymar, turnuvayı kapattı.

Brezilya Futbol Federasyonu sıhhat ekibinden Rodrigo Lasmar, karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan bir pozisyonun ardından acı arasında yer kalan ve oyuna devam edemeyen Neymar'ın sıhhat durumu konusu için bilgi verdi. Yıldız oyuncun karşılaşmanın ardından Sao Carlos Hastanesi'ne kaldırıldığını belirten Lasmar, 'Kontrollerde, Neymar'ın 3. omurunda kırık tetkik edildi. İyileşme süreci diğerlerine oranla daha hızlı gerçekleşse de, önümüzdeki haftaya kadar sahalara dönmesinin imkanı yok' ifadelerini kullandı.

Neymar'ın ameliyata alınacak olmasına karşın önemli bir durumu olmadığını kaydeden Lasmar, ' Yine de fazla aşırı acı çekiyor ve iyileşmesi için devinim etmemesi gerekiyor. Birkaç hafta boyunca vücudunun daha az devinim etmesine destekçi olacak hususi bir koruma kemeri takacak' halinde görüşlerini aktardı. 

Neymar'ın 2014 FIFA Dünya Kupası'nda kalan maçlarda oynayamayacak olması, takım arkadaşları vasıtası ile da üzüntüyle karşılandı. Hulk, Neymar'ın yokluğunu sahada fazla aşırı hissedeceklerini vurgulayarak, 'Bu fazla aşırı üzücü bir haber, kimse beklemiyordu' diye konuştu.

Yorum Gönder