FLAŞ HABER

Maradona'dan Messi'ye destek

03 Temmuz 2014 Perşembe 13:17

Arjantin'in efsanevi futbolcusu Maradona, halefi gösterilen Messi'nin, Arjantin Milli Takımı'nda kendini çok yalnız hissettiğini, takım arkadaşlarından yeterince destek alamadığını iddia etti.

Maradona'dan Messi'ye destek

Arjantin'in efsanevi futbolcusu Diego Maradona, halefi gösterilen Lionel Messi'nin, Arjantin Milli Takımı'nda kendini aşırı yalnız hissettiğini, takım arkadaşlarından yeterince destek alamadığını iddia etti.

İngiliz basınına konuşan Maradona, FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek finale kalan Arjantin'de Lionel Messi'yi anlayacak seviyede oyuncu bulunmadığını ve yıldız oyuncunun yeteneklerini bu nedenle yeterince sergileyemediğini savundu.

Messi'nin sahada yalnız bırakıldığını öne süren Maradona, 'Çocuk, sahada kendini aşırı yalnız hissediyor. Sahada neler hissettiğini aşırı iyi anlayabiliyorum, arasında acı, hiddet ve kızgınlık var. Orta sahadan yeterince destek göremiyor ve her şeyi kendi yapmak mecburiyetinde kalıyor' dedi.

Arjantin'in takım şekilde potansiyelinin sadece yüzde 40'ını kullanabildiğini belirten Maradona, 'Arjantin'in bilhassa ön bölgesi, hızlı oynamıyor. Bu değişmedikçe, elenmemiz kaçınılmaz. Şu an gerçekten fena bir durumdayız ve takım şekilde bir an evvela uyanmalıyız' değerlendirmesinde bulundu.

Takım arkadaşlarının Messi'ye sahada aşırı daha çok yardım etmesi ve skora katkı sağlaması gerektiğini vurgulayan Maradona, 'Arjantin elenirse, Messi sahada arkadaşlarından gereken yardımı göremediği için elenecek. Bu felaketin sorumluluğu ise yine Messi'ye yüklenecek' ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler MessiArjantinMaradona

Yorum Gönder