FLAŞ HABER

İbrahim Öztürk: Geçen seneden ders aldık, yeni bir sayfa açıyoruz

03 Temmuz 2014 Perşembe 18:05

Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, geçen sene yaşanan başarısızlığın kendileri için ders olduğunu belirterek, "Geçen sene olmadı ama bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu yıl bunun fazlasını yapacağız. Arzuladığımız hedeflere ulaşacağız inşallah." dedi.

İbrahim Öztürk: Geçen seneden ders aldık, yeni bir sayfa açıyoruz

Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, geçen sene yaşanan başarısızlığın kendileri için ders olduğunu belirterek, "Geçen sene olmadı lakin bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu sene bunun fazlasını yapacağız. Arzuladığımız hedeflere ulaşacağız inşallah." dedi. Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen tecrübeli futbolcu, hazırlıkları ve yeni hedeflerini anlattı. Yeni teknik direktörleri Şenol Güneş ile yeni bir başlangıç yaptıklarını anlatım eden kaptan İbrahim, şöyle konuştu: "Şenol Hocayı Türkiye ve bütün dünya biliyor. Kendini kanıtlamış başarılarla dolu iyi bir teknik direktör. Bizim içerisinde inşallah hayırlı olur. Onun bilgi birikimine fazla aşırı ihtiyacımız mevcut bu sene. İnşallah onun tecrübesinden taktiğinden disiplininden faydalanırız ve Bursaspor başarılı olur."

"BU SENE HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ"

Geçtiğimiz sezonu değerlendiren İbrahim Öztürk, şunları dile getirdi: "Geçen sezon bir fazla aşırı şeyi yaşadık, takım içerisinde umumi şekilde yaşadık. Bunlar takımı etkiledi. En büyük sıkıntılardan birisi, süratli yakalayamadık. Bu nedenden dolayı ligde bir noktaya kadar dengeli gidiyordu lakin bazı kopma noktalarında kendi lehimize çeviremedik. Hiç beklemediğimiz bir noktada bitirdik. Bu üzücü de olsa bizim için büyük bir ders oldu. Bu sene biraz daha tecrübeliyiz. Yeni gelen arkadaşlar bu sene daha hazırlar. Geçen sene gelenler takımın bir parçası oldular. Kolay değil. Zamana ihtiyaçları vardı. Bu sene fazla aşırı daha değişik olacak. Şuanda herkes birbirini fazla aşırı iyi tanıyor. Yeni gelen arkadaşlarımız da ahenk sürecinde. Hocamızın verdiği taktikle her şey olacak. Hocamızın tecrübeleri, taktikleri ve bizim çalışmamızla bir adım daha ileri atmamız lazım. Bu belde bunu fazlasıyla hak ediyor. Benim burada 7. yılım. Herkes bizim her yerde destekliyor. Geçen sene olmadı lakin bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu sene bunun fazlasını yapacağız. Arzuladığımız hedeflere ulaşacağız inşallah."

"TARAFTARLARLA BİRLİK İÇİNDE OLMALIYIZ"

 Bir soru üzerine geçtiğimiz sezon taraftarlar ile takım içerisinde yaşanan hastalıkların bu sene yaşanmamasını arzulayan kaptan İbrahim, taraftarlara şu mesajı verdi: "Geçen sene taraftarımızdan fazla aşırı destek alamadık. Herkesin haklı gerekçesi olmaktadır lakin biz Bursaspor'u temsil ediyorsak birlik bütünlük içerisinde olmamız lazım. Böyle olması gerekiyor, gayeye ulaşabilmemiz için. Bunu daha öncelikle başardık, sebep bir daha olmasın. Birlik olmamız gerekiyor. Lig uzun bir maraton. İnşallah kesinleşmedi lakin Avrupa ligi ile başlayacağız. Sezonda baya bir maç var. Maksimum puanları almak için oynayacağız. Bunun için de birlik bütünlük içerisinde olmamız gerekiyor." 

"REKABET HER ZAMAN OLUR"

Tecrübeli futbolcu, yeni gelen futbolcularla beraber takımda oluşan rekabet için, "Rekabet her süre olur. İçeride fazla aşırı iyi bir arkadaşlığımız var. Gelen arkadaşlarımız da fazla aşırı kısa zamanda ahenk sağlıyor. Herkes oynamak için burada. Lig uzun maraton, burada herkese ihtiyacımız oluyor. Sakatlıklar, cezalar oluyor. Herkes bunun bilincinde. Tatlı bir rekabet var." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler BursaHedef

Yorum Gönder