FLAŞ HABER

Hacıosmanoğlu: 'Adaletsiz Fener'i önce Avrupa sonra biz yakacağız' haberi

05 Temmuz 2014 Cumartesi 11:55

Trabzonspor kulübü başkanı ibrahim hacıosmanoğlu, şike sürecine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu: 'Adaletsiz Fener'i önce Avrupa sonra biz yakacağız' haberi

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike sürecine ilişkin katı açıklamalarda bulundu.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin açılışına eklenmiş olan İbrahim Hacıosmanoğlu burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tesisleri değerlendiren Hacıosmanoğlu, “Tesisler hakikaten güzel. Onları yönetecek düz biçimde insanlara ihtiyaç var. Bu tesislerden alternatifler çıkarmak lazım. Bu tesislerin zihniyette değişirse, Türk futboluna hizmet edilir. Türk futbolunun yöneten zihniyetin güzel tesislerde oturmaması lazım. Kulüpler birliği toplantısında gündeme ati mali umumi kurul yapmıyor, federasyon sebep yapmıyor? Cesaretiniz mi yok? Eski başkana atıfta bulundunuz o da bırakıp gitti. Size de kulüp başkanları aynısını yapacak. ‘Çok güzel tesis oldu, İdare de aşırı güzel, Türk futbolu güzel’ dersek, kendimizi kandırıyoruz. Kürsüye çıktığımızda süslü kelimelerle değil gerçekleri toplumla paylaşırsak o süre bir yere gidebiliriz. Ahlaklı kişiler yetiştiremiyoruz” dedi.

“EMEĞİ ÇALINAN HAKKINI ARIYOR, EMEK ÇALAN İSE MAĞDURUM DİYOR”

Şike sürecine ilişkin katı açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, “Adalet çalanın nasıl bir adalet anlayışı olur. Fenerbahçe Kulübü 'Adalete Fener Yak' kampanyası başlattı biz de 'Adaletsiz Fener'i Yak' imza kampanyası başlattık. 700 imza ile gidiyor, 1 milyon olunca da gidip yetkililerin gözüne sokacağım. Trabzon'un emeği çalındı. Emeği çalınan hakkını arıyor, emek çalan da mağdurum diyor. Allah aşkına 3 Temmuz'da tapeleri okuyanların yüzü kızarmıyor mu? Yeniden yargılanma olsa ne olur. Yargıtay kararını verdi. Bir adet hakim bulunmuş. Ancak kendisi, vermiş bulunduğu karardan utanması lazım. HSYK'ya suç duyusunda bulunacağız. Bağdat Caddesi'nde 500 bin şahıs ile yüründüğünden bahsediliyor. Biz de Trabzon şekilde bize ait olmayan bir sokakta 1 milyon şahıs ile yürümezsek, bu işleri bırakacağız. Adaletsiz Fener'i öncelikle Avrupa, sonra biz yakacağız” halinde konuştu.

“OLCAN GİTMEK İSTEDİ”

Galatasaray’a transfer olan Olcan Adın ile alakalı şekilde ise bordo-mavili kulübün başkanı Hacıosmanoğlu, “Kendisi gitmek istedi. Olcan kulübümüze 3 yıl hizmet etti. Onun yerine ati arkadaşlar da Trabzonspor’a hizmet edecektir. Değişime ihtiyaç var. Bunu gerçekleştiriyoruz. Yeni hoca ile eksikliklerimizi tamamlayıp, sahada her insanın gurur duyacağı bir kadro kuracağız” diye konuştu.

“TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ BELLİ”

Teknik direktör arayışı ile alakalı şekilde da bilgiler verici Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Teknik direktörümüz belli. Aramızda yazılı bir sözleşme bulunmamakta lakin sözlü sözleşme var. Bu sözleşme de 2007 yılında verilmişti. Ben başkan yardımcısı olduğum devirde buradan ağlayarak uğurlamıştık kendisini. Ama şunu söylemişti; ‘Bir gün başkan olursan ben dünyanın zirvesinde de olsam gelirim.’ Gazetelerde de imza atıldı yazıyor ama kendisi ile imza atmadık. Gönül imzası var. Hocamız Trabzon'u iyi biliyor. Trabzon'dan ayrıldıktan sonra da takip etti. 13 Temmuz'da İstanbul’a 14’ünde de Trabzon’a gelecek.'

Yorum Gönder