FLAŞ HABER

Göztepe'de Yeni Tesisi 14 Haziran'a Yetiştirme Çabasi

17 Nisan 2014 Perşembe 16:44

GÖZTEPE’de Başkan Hüseyin Altınbaş, teknik direktör Suat Kaya ve futbolcular Urla’da yapımı süren yeni tesisleri ziyaret etti. Sahalara çim serilmesine yardım eden sarı-kırmızılılar, ustalarla birlikte duvar ördü. Ziyarette...

Göztepe'de Yeni Tesisi 14 Haziran'a Yetiştirme Çabasi
GÖZTEPE’de Başkan Hüseyin Altınbaş, teknik direktör Suat Kaya ve futbolcular Urla’da yapımı süren yeni tesisleri ziyaret etti. Sahalara çim serilmesine yardım eden sarı-kırmızılılar, ustalarla birlikte duvar ördü.
Ziyarette yeni Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da Göztepliler'i yalnız bırakmadı. Başkan Altınbaş’ın makamında ziyaret ederek forma hediye ettiği Uyar, Göztepe’ye ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi. Başkan, Hüseyin Altınbaş, tesisi 14 Haziran’daki 89'uncu kuruluş yıl dönümüne yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Altınbaş, şöyle konuştu:
"Urla, Göztepe için üs olacak. Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın desteği bizi çok mutlu etti. Futbolcular yeni sezonda Türkiye'nin en önemli spor tesislerinden birinde antrenman yapacak. Göztepeli olmak ayrıcalık iken, camianın gurur duyacağı böyle bir tesise sahip Göz-Göz’ün oyuncusu olmak daha da değerli hal alacak."



 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder