FLAŞ HABER

Genç kaleci yuvaya döndü haberi

05 Temmuz 2014 Cumartesi 11:34

Torku konyaspor'un kalecisi ahmet sabri fener, yeni sezonda altyapısında yetiştiği konya anadolu selçukspor'da forma giyecek.

Genç kaleci yuvaya döndü haberi

Torku Konyaspor'un kalecisi Ahmet Sabri Fener, yeni sezonda altyapısında yetiştiği Konya Anadolu Selçukspor'da forma giyecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'da kiralık şekilde forma giyecek Ahmet Sabri Fener, resmi imzayı attı. Kulübün, Futbol Komitesi Üyesi Alper Çimen, yeni sezonda mücadele edecek kadronun oluşturulması için çalışmaların sürdüğünü kaydederek, 'Ahmet Sabri Fener son senelerde Konya'mızın yetiştirdiği başarılı futbolculardan bir tanesi. Kendisi geçmişte başarı ile koruduğu takımımızın kalesini önümüzdeki sezonda da koruyacaktır.

Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını biliyoruz. Anlaşmanın her iki yan arasında hayırlı olmasını diliyorum' dedi.Yuvaya tekrar dönmekten mesut olduğunu söyleyen Ahmet Sabri Fener ise, 'Birlikte büyüdüğüm, futbol oynadığım takım arkadaşlarım ile tekrardan futbol oynayacak olmaktan ötürü son derece mutluyum. Geçmişte bulunduğu benzeri burada gene başarılı bir sezon geçirip takımımızı üst sıralara taşımak istiyoruz' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler Konyaspor

Yorum Gönder