FLAŞ HABER

Ertekin: Balikesir Kenti Olarak Kenetlenelim (Yeniden)

17 Nisan 2014 Perşembe 16:48

PTT 1'inci Lig’de ilk iki mücadelesi veren Balıkesirspor’da pazar günü oynanacak Manisaspor maçı için geri sayım başlarken, Teknik direktör İsmail Ertekin, "Geçen yıl bizi şampiyonluğa götüren sinerji bu yıl yok. Kent olarak...

Ertekin: Balikesir Kenti Olarak Kenetlenelim (Yeniden)
PTT 1'inci Lig’de ilk iki mücadelesi veren Balıkesirspor’da pazar günü oynanacak Manisaspor maçı için geri sayım başlarken, Teknik direktör İsmail Ertekin, "Geçen yıl bizi şampiyonluğa götüren sinerji bu yıl yok. Kent olarak kenetlenip, o sinerjiyi yeniden yaratmamız gerekiyor" dedi. Geçmişte son dakika golleriyle yaşanan yıkımların tekrarlanacağı endişesini taşıyanlar olduğunu kaydeden Ertekin, "Kötü düşünürsen, işler kötüye gider. Bizim pozitif düşünmemiz gerekiyor. Kentte yaşayan herkesin desteği lazım. Bu fırsatı bir daha yakalayamayabiliriz" şeklinde konuştu.
Manisaspor randevusunun gerçek bir final şeklinde geçeceğini sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle tamamladı:
"Kaybetmeye tahammülümüz yok. Galip gelirsek 3 puandan fazlasını kazanacağız. Kadrodaki sakatlara rağmen iyi konsantre olup sahadan 3 puanla ayrılmamız ve Süper Lig şansını son iki haftaya taşımalıyız." Kırmızı beyazlı ekipte Karşıyaka maçında sakatlanan kaptan Muhammet ile Rıza dünkü idmanda düz koşu yaparken, dizinde ağrı olan kaleci Kingson çalışmayı yarıda bıraktı. Sakatlığı süren Karikari ve Ali Öztürk ise atrenmana katılmadı.
E-BİLET SANCISI
Teknik direktörü İsmail Ertekin, Süper Lig ve PTT 1'inci Lig’de bu hafta başlayacak e-bilet uygulamasının Manisaspor maçına rastlamasını şanssızlık olarak yorumladı. Ertekin, "Kombine bileti olanların dışında herkesin Passolig kartı alması gerekiyor. Passolig bundan sonraki sezonlar için de geçerli olacak. Taraftarlarımız bir an önce kartlarını alsınlar. Çünkü onların desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var" diye konuştu. CY(YC/AÖ)
 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder