FLAŞ HABER

Bursaspor Başkani Körüstan: Bizim Tepkimiz Federasyona

15 Nisan 2014 Salı 20:38

 BURSASPOR Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Galatasaray'la yarın akşam saat 20.00'de sahalarında oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 800 TL'lik bilet fiyatları konusuna yaptığı açıklamanın...

Bursaspor Başkani Körüstan: Bizim Tepkimiz Federasyona
 BURSASPOR Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Galatasaray'la yarın akşam saat 20.00'de sahalarında oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 800 TL'lik bilet fiyatları konusuna yaptığı açıklamanın farklı yerlere çekildiğini söyledi. 

Başkan Erkan Körüstan, bilet fiyatları konusundaki değerlendirmesine açıklama getirerek şunları söyledi:

"Bazı tribün biletlerini 800 TL olarak belirledik. Sadece misafir tribün değil, bizim taraftarımızın izleyeceği açık kale tribünü de 800 TL'den satışa çıkardık. Bu fiyatı belirlemek kulüplerin elinde. Uzun zamandır para kazanamadık. Kaç maçtır hasılattan yoksunuz. Bir sürü de ceza verdik. O parayı çıkaralım. Sonuçta yarı final oynuyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Başkan Körüstan bu sözlerinin bazı mecralar tarafından farklı yerlere çekilerek yanlış yorumlar yapıldığını söyledi. Körüstan, "Bugün yaptığım açıklamaların farklı yerlere çekildiğini gördüm. Bizim tepkimiz Türkiye Futbol Federasyonu'na. O yüzden böyle bir karar aldık. Fenerbahçe maçında küfür edildi kayıtlara geçmemiş. Kayseri maçında aynı şeyleri yaşadık. Çok büyük cezalar ödedik. Bizim trpkimiz federasyona."

EK (CE/SSA)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder