FLAŞ HABER

Antalyaspor kuruluşunun 48. yılında yeşil sahada iftar verdi

02 Temmuz 2014 Çarşamba 23:34

Antalyaspor, kuruluşunun 48. yılında Hasan Subaşı Tesisleri’nde Antalya protokolüne iftar verdi. Düzenlenen iftar yemeğine, Antalya protokolü tam kadro katıldı. Protokolün yanı sıra Antalyaspor’a gönül vermiş taraftarların da iftar yemeğinde olması dikkat çekti.

Antalyaspor kuruluşunun 48. yılında yeşil sahada iftar verdi

Antalyaspor, kuruluşunun 48. yılında Hasan Subaşı Tesisleri’nde Antalya protokolüne iftar verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Antalya protokolü tam kadro katıldı. Protokolün yanı dizi Antalyaspor’a gönül vermiş taraftarların da iftar yemeğinde olması dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig’e geçen yıl veda eden Antalyaspor, yeşil sahada verdiği iftar yemeğiyle birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştı. PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı takım bugün verdiği iftar yemeğiyle Süper Lig’i kendisine tekrar hedef seçti. İftara dahil olan 300 davetliye seslenen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu, kuruluş yıl dönümüyle tıpkı güne denk gelmesiyle böyle bir biçimde iftar düzenlediklerini açıkladı. "Karşınızda Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor Başkanı şekilde konuşmak isterdim" diyen Gencer, takımın ligden düşmesindeki sorumluluğun kendisine ait olduğunu, bütün Antalya camiasından özür dilediğini söyledi.

Gültekin Gencer, Antalyaspor’u tekrardan birinci lige çıkarmak için bugün toplanan kalabalığın kendisine çok aşırı büyük bir enerji verdiğini, verilen bu iftarın bir vesile olmasını diledi. İftardan sonra yapılan yemek duasında Antalyaspor’un yine Süper Lig’e çıkması için eller semaya açıldı.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ise dahil olan bütün davetlilere teşekkür ederek Antalyaspor’u en kısa sürede tekrar birinci ligde görmek istediğini anlatım etti. "Yiğit düştüğü yerden kalkar" prensibiyle bu yıl tekrar birinci lige çıkacaklarına inandığını açıklayan Vali Öztürk, kendisinin futbolla çok aşırı çok bir ilgisinin olmadığını fakat Antalyaspor’un maçlarına katılmaya İtina gösterdiğini belirtti. Antalyaspor’un 48. yılını da kutlayan Vali Sebahattin Öztürk, takımın kuruluşundan bugüne vazife almış herkese teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, Antalyaspor’un tez sürede birinci lige çıkması için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını, Döşemealtı’na yapılacak olan tesislerinde kırmızı-beyazlı takımın geleceğini inşa edeceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından bütün Antalya protokolü 48. yıl pastasını birlikte kesti.

Anahtar Kelimeler AntalyasporAntalya

Yorum Gönder