FLAŞ HABER

Nihat Doğan Mancini'yi Yorumladı!

29 Eylül 2013 Pazar 17:02

Magazinde olduğu kadar futbolda da adından söz ettiren Nihat Doğan, Mancini hakkında yorumlarda bulundu.

Nihat Doğan Mancini'yi Yorumladı!
Magazinde olduğu kadar futbolda da adından söz ettiren Nihat Doğan, Mancini hakkında yorumlarda bulundu.

Doğan, "Terim'in egosu var diyorsak Mourinho'nun hiç mi egosu yok? Türkiye'de Terim gibi kaç tane hocan var ya? Bir heykel merakıdır aldı gitti herkesin heykeli dikiliyor. Galatasaray'da birinin heykeli dikilecekse gidin Fatih Terim'in heykelini dikin"

"Mourinho nasıl gitti tribünlere "Haydi beni ıslıklayın" dedi sahanın ortasında durdu, bu ego değil miydi? Madrid başkanı da o zaman gönderseydi ya Mourinho'yu. Bunları idare edeceksin"

"Kurumsallıktan bahsediyorsun. Abdurrahim Albayrak şampiyonluk gecesi "Kırgınım, bana konuşma yasağı getirdiler" dedi mi demedi mi? Kimdi konuşma yasağı getirten? Bu sene bakıyorsun Sedat Doğan konuşuyor, Lütfi Arıboğan konuşuyor, Şükrü Ergün konuşuyor, başkan herkesten çok konuşuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu"

"Nerede kaldı senin başkanlığın, nerede kaldı senin kurumsallığın? Avrupa'da kaç kulübün başkanının adını biliyorsunuz. Bize kurumsallık hikayesini yedirmeyin. Süren'le röportaj yapmak için aylarca beklenmiyor muydu? Benim başkanla sorunum yok ama kim varsa ona konuşuyor"

"Galatasaray'da vefa duygusu kalmadı. Mancini'nin adı geçiyor, kaç para vericeksin Mancini'ye? Sen Mancini'ye Emre Çolak'ı verebilecek misin? Engin Baytar'la yürü diyebilir misin? Fatih Terim'e verdi şampiyon yaptı seni. Fatih Terim yaşayan efsanedir. Yaşayan efsaneye böyle vefasızlık yapacaksın, ölmüş Metin Oktay'ın mezarında dikileceksin" şeklinde konuştu.

Yorum Gönder