FLAŞ HABER

Kavga Sebebi Belli Oldu!

14 Ekim 2013 Pazartesi 21:32

Siyah-Beyazlılarda İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk arasında yaşanan kavganın nedeni ortaya çıktı. İşte o iddia...

Kavga Sebebi Belli Oldu!
 Beşiktaş adına sezon çok iyi başlamıştı. Takım ‘4'te 4' yaparak moral kazanmış, iki maçlık düşüşe karşın Eskişehirspor maçıyla siyah beyazlılar geri dönmeyi başarmıştı. Galatasaray derbisinde sahaya giren holiganlar bile kulüpteki birliği bozamamıştı. Ancak Beşiktaş'ta her şey süt liman gitmedi. Siyah beyazlılar önceki gün kaptan İbrahim Toraman'la Sezer Öztürk'ün yumruklaşmalarıyla bir kez daha sarsıldı. Peki, ikili arasında ne olmuştu? Beşiktaş futbol takımının isminin açıklanmasını istemeyen futbolcusu İbrahim Toraman-Sezer Öztürk kavgasının perde arkasını Hürriyet'e anlattı.
‘TORAMAN DA KÜFÜR ETTİ'

Takım olarak kavga ve gürültüden çok üzüntü duyduklarını belirten oyuncu Kaptan Toraman'ın kampta kendine has bir disiplin anlayışı olduğunu belirtip “Aslında her şey sezon başında Sezer'in transferi ile başladı. Sezer nevi şahsına münhasır bir oyuncu, rahat tavırları da Toraman'ı çıldırtıyordu” dedi. Sezer'in sezon başından beri isteksiz gözükmesinin Toraman tarafından hep eleştirildiğini vurgulayan siyah beyazlı oyuncu “Bir gün otoparkta Toraman, Sezer'e “Yine mi hazırlanmadın” diyerek laf attı.

Buna Sezer küfürle karşılık verdi. Küfrü duyan Kaptan “Bu a…. k……. Fenerbahçelisini aldılar ne iş yapacak” diye karşılık verdi. Konu orada kapanmıştı” dedi.

DİĞER OYUNCULAR KAPIYI KIRDI

Gerilimin üçüncü parçası Hajduk Split karşılaşmasıydı. Saha içinde rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve şıkça pas hatası yapan Sezer yine İbrahim tarafından uyarıldı. Maç sonrası Kaptan “Burası Beşiktaş. Para alıp yan gelip yatma yeri değil” dedi. Sezer ise “Bana saha dışında karışamazsın” diyerek sert çıkıştı. Olayların kavgaya dönüşmesini o an için diğer futbolcular engelledi. Ama ikili birbirlerine bilenmişti.

Tüm oyuncular Nevzat Demir Tesisleri'nde odalarına çekilirken İbrahim Toraman saat 03.00 sırasında Sezer'i odasına çağırdı. Sezer odaya girer girmez kapıyı kilitledi ve ikilinin tartışması kavgaya dönüştü. Kavga ise kapıyı kırıp içeri giren diğer oyuncular tarafından engellendi.

‘HERHALDE BAHANE ARADILAR'

Beşiktaş'ta bir kez daha adı kavgaya karışan Toraman yakın çevresine “İbrahim Üzülmez soyunma odasında arkadan geldi vurdu. Fatura bana kesildi. Sezer'i uyardım yine fatura bana kesildi. Demek ki beni göndermek için bahane arandı” diye dert yandı.

Yorum Gönder