FLAŞ HABER

Süper Lig'e yükselen iki takım belli oldu

14 Mayıs 2017 Pazar 22:01

Süper Lig'e yükselen iki takım belli oldu.. Yeni Malatyaspor ve Sivasspor, bitime 1 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi...

Süper Lig'e yükselen iki takım belli oldu
TFF 1. Lig'de 33. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Yeni Malatyaspor ve Sivasspor Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi başardılar.

86. DAKİKADA MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Haftaya lider giren Yeni Malatyaspor, Boluspor'u ağırladığı maçta 28. dakikada Andre Santos'un golüne engel olamadı. Maç boyunca stresli anlar yaşayan Yeni Malatyaspor, 86. dakikada Diabang Dialiba'nın golüyle Boluspor karşısında durumu 1-1 yaptı. Bu gol Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'e yükseltti.

Yeni Malatyaspor puanını 61 yaparak Süper Lig'e yükselmeyi son hafta öncesinde başardı

SİVASSPOR, AVERAJLA SÜPER LİG'E ÇIKAN İKİNCİ TAKIM OLDU!

Sivasspor deplasmanda Adana Demirspor'u 36. dakikada John Boye'nin golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 88. dakikasında Adana Demirspor, Tiago Bezerra ile durumu 1-1 yaptı. Sivasspor bu golle büyük bir şok yaşamasına rağmen, Eskişehirspor'un Büyükşehir Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalması sonrasında ikili avrejla Süper Lig'e yükseldi.

59 puanlı Sivasspor, 56 puanlı Eskişehirspor'u sahasında 2-0 yenip, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı için ikili averajda rakibine üstünlük kurdu ve son hafta öncesinde Yeni Malatyaspor ile birlikte Süper Lig'e çıktı.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder