FLAŞ HABER

Sivasspor'da şampiyonluk hesabı

10 Mayıs 2017 Çarşamba 23:25

Sivasspor şampiyonluk hesabı yapıyor! TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, deplasmandaki Adana Demirspor maçını kazanarak şampiyonluğu Sivas'a getirmenin hesaplarını yaptıklarını belirtti.

Sivasspor'da şampiyonluk hesabı
Aybaba, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, adım adım önlerine baktıklarını ve iyi oynayarak  kazandıkça daha keyif aldıklarını söyledi.
 
Kırmızı-beyazlı ekibin son üç lig maçını kazandığını anımsatan Aybaba,  oyuncuların mücadelesinden memnun olduğunu ifade ederek, "Önemli olan önümüzdeki  Adana Demirspor maçı. O maçı kazanıp orada tur atmayı düşünüyoruz." dedi.
 
Futbolcularının sıkıntılı bir süreç yaşadığına dikkati çeken Aybaba,  "Hedefe yaklaştıkça insan kendisini daha mutlu ve bir şeyleri yapar hissediyor. O  nedenle arkadaşlarımızla devamlı konuşuyoruz. Adana Demirspor maçı bizim için bir  final. O maçı kazanıp hak ettiği şampiyonluğu Sivas'a getirmeyi düşünüyoruz."  ifadelerini kullandı.
 
Rakiplerinin durumuna bakmadıklarını dile getiren Aybaba, şöyle  konuştu:
 
 "Biz 2 maçı da kazandığımızda rakipler ne yaparsa yapsın şampiyon  oluyoruz. Oyuncularımızı hep bu yönde motive ediyoruz. Rakipler de tabii ki  yenmek isteyecek. Ama onların yenmesi yetmiyor, biz yendiğimiz sürece sonunda  şampiyon oluyoruz."
 
Aybaba, Adana Demirspor maçı öncesinde takımda eksiğin bulunmadığını  da sözlerine ekledi.
 
Antrenman
 
 Sivasspor, ligde pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını  sürdürdü.
 
Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana koşuyla başlayan  futbolcular, daha sonra kondisyon çalışmaları yaptı.
 
Kaleci Tolgahan Acar hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalışırken,  Gökhan Süzen bir süre takımdan ayrı koştu.
 

Yorum Gönder