FLAŞ HABER

Şanlıurfaspor İstikrar Peşinde!

08 Ekim 2013 Salı 18:23

Kulüp basın sözcüsü Gökmen: "İlerleyen haftalarda çok daha iyi ve istikrarlı bir takım seyrettirmek istiyoruz"

Şanlıurfaspor İstikrar Peşinde!
 PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp basın  sözcüsü Gökhan Gökmen,  ilerleyen haftalarda çok daha iyi ve istikrarlı bir takım  seyrettirmek istediklerini bildirdi. 
 
Gökmen, yaptığı açıklamada, futbolcularının Adana Demirspor maçında  ortaya koyduğu performansın beğenildiği belirtti. 
 
Adana'da galibiyeti kaçırdıklarını aktaran Gökmen, şunları kaydetti: 
 
Futbolcularımız maçın başından sonuna kadar ayakta kaldı ve iyi  mücadele etti.  Şanlıurfaspor, her maç üzerine koyarak devam ediyor, her hafta  daha iyi bir Şanlıurfaspor görüyoruz. Futbolcularımızı ortaya koydukları özverili  oyundan dolayı kutluyorum. Penaltıdan yediğimiz golün ardından iki gol bularak  öne geçtik. Futbolcularımız 1 dakika sonra beraberlik golünü kalelerinde gördü,  biraz daha sabredebilseydik Adana'dan galibiyetle dönebilirdik." 
 
Karşılaşmanın hakemini verdiği kararlardan dolayı eleştiren Gökmen,  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hekem Kurulu'nun hakem seçimlerini  daha dikkatli yapmalarını ve kritik maçlara daha fazla önem vermesini istedi. 
 
Milli maç arasını iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Gökmen,  "İlerleyen haftalarda çok daha iyi ve istikrarlı bir takım seyrettirmek  istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yorum Gönder