FLAŞ HABER

Kayserisporlu oyuncular isyan etti

21 Mayıs 2015 Perşembe 21:25

Kayserisporlu oyuncular isyan etti.. Kayserispor’dan istifa etmesi beklenen Genel menajer Süleyman Hurma için futbolcular ayağa kalktı. Kaptan Abdullah Durak, “ Sevincimiz yarıda kaldı” derken Murat Akın ise, “ Kıymet bilinmeli” dedi.

Kayserisporlu oyuncular isyan etti
İsmi Beşiktaş, Bursa ve Trabzon gibi takımlarla anılan Kayserispor'un başarılı spor adam'ı Süleyman Hurma’nın ‘istifa’ edeceği yönündeki gelişmeler sarı kırmızılı Futbolcuları derinden üzdü. Kaptan Abdullah Durak, takım ve çalışanlar adına açıklama yaptı. “Süleyman Hurma’yı uzun yıllardır tanıyorum” diyen kaptan Abdullah şöyle konuştu:
 
"Bir çok sıkıntıya göğüs gerdiğimiz bu sezonda şampiyonluğu elde ettik. Görünmeyen kısmında bir çok maddi ve manevi sıkıntı çektik. Takım içerisinden bir oyuncuyu bile göndermeyip üzerine çok iyi takviyeler yaptığımız bu sezonda uzun zaman para almadan Süleyman abi için oynadık. O nasıl olsa halleder diye güvendik. Aslında takımda kimse kalmayacaktı hepimiz gidiyorduk. Süleyman Abinin hatırı ve ona güvendiğimizden dolayı kaldık. Düştüğümüz yerden hep beraber kalktığımız bu dönemde Süleyman Abinin istifa kararı bütün takımın sevincini yarıda bıraktı.Ben Kayserispor kaptanı olarak bütün futbolcular ve personel adına şehre yön veren başta onursal başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere değerli büyüklerimize sesleniyorum. Süleyman abiye destek olunuz. Bizi ondan onu bizden ayırmayınız. Bu takımı takım yapan Süleyman Abinin Kayseri’de kalmasını istiyoruz” dedi.
 
"HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ"

 
Kayserispor’da şampiyonluk yaşayan Murat Akın, Süleyman Hurma’nın kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı. Akın Şunları söyledi:
 
“Takım'ı ayakta tutan ve şampiyon yapan Süleyman Hurma’nın istifa kararı hepimizi derinden üzdü. Ben ve benim gibi oyuncular Süleyman abi için geldi. Şükürler olsun 6. Şampiyonluğumu yaşadım. Emeği olan herkese teşekkür ederim. Ancak Süleyman abiye ayrı parantez açmak istiyorum. PTT ligde böylesine kadroyu bir araya getirmesi büyük başarıdır.maddi durumu sıkıntılı olan Kulüpte bize her türlü fedakarlığı yaptı. Bize büyük destek oldu. Bizde Süleyman abi için oynadık. 6 aydır Bulunduğum kısa dönemde samimiyetle söylüyorum Kayserispor’u Süleyman Hurma şampiyon yaptı. Süleyman Abinin kıymeti bilinmeli”diye konuştu.
 
(Sporx)

Yorum Gönder