FLAŞ HABER

Karşıyaka'dan son gün hamlesi!

30 Ağustos 2015 Pazar 18:23

Karşıyaka'dan son dakika hamlesi! Transfer... PTT 1'inci Ligi'ne şampiyonluk parolasıyla başladıktan sonra ilk 3 maçı 4 puanla geçen Karşıyaka, yarın transferin son gününde eksik mevkilerini tamamlamaya çalışacak

Karşıyaka'dan son gün hamlesi!
Transfer döneminin başından bu yana 19 yeni takviye yapan Karşıyaka'da Sırbistan'ın Vojvodina takımından anlaşmaya varılan stoper Igor Duric, İzmir'e geldi. Duric'in yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağı bildirildi. Karşıyaka, bu arada Osmanlıspor'dan 2009-10'da da kısa bir dönem yeşil kırmızılı formayı giyen Liberyalı Tonia Tisdell ve Nijeryalı Aminu Umar'ı da istedi. Yönetim, Osmanlıspor'dan geçen sezon PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşayan iki kanat oyuncusundan birini kiralamasını talep etti.
 
Tisdell, daha önce Türkiye'de Ankaragücü, Şanlıurfaspor ve Mersin İdmanyurdu'nda da oynadı. Umar ise daha önce Samsunspor kadrosunda yer aldı. Karşıyaka'ya Sivassporlu İbrahim Akın da önerildi. Altay altyapısında yetiştikten sonra bir dönem Beşiktaş ve A Milli Takım'da da forma giyen 31 yaşındaki İbrahim, maliyeti uygun olduğu takdirde alınacak.
 
KARŞIYAKA ŞÜKRETTİ
Samsunspor'la 2 farklı öne geçtiği maçta 2-2 berabere kalan Karşıyaka, 1 puana çok üzülmedi. Çağlar'ın penaltı pozisyonunda kırmızı kart görmesiyle 40 dakika 10 kişi oynadıklarını hatırlatan Futbol Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar, "Çok iyi futbol oynadığımızı söyleyemem. Hakemin penaltı ve kırmızı kart kararı tartışmalıydı. Rakip eşitliği yakalayıp moral kazanmasına rağmen eksik oynadığımız bölümde geri yaslanmayıp gol aradık. Tarlaya dönen zeminden 2 maçta 4 puan çıkarmak da kötü değil. Milli maç arasında eksikleri gidereceğiz" dedi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder