FLAŞ HABER

Karabükspor, Yücel İldiz'e emanet

30 Aralık 2015 Çarşamba 16:34

Karabükspor, Yücel İldiz'e emanet.. PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, sezon sonuna kadar Yücel İldiz'le sözleşme imzaladı.

Karabükspor, Yücel İldiz'e emanet
PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, sezon sonuna kadar Yücel İldiz'le sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Yücel İldiz, daha önce de görev yaptığı Kardemir Karabükspor'a döndüğü için duygulu olduğunu belirtirken şunları söyledi:

"İnşallah Karabüklüler'in destekleriyle takımı daha yukarılara çıkartırız. Daha önceki başarılarda ciddi bir şekilde bütünlük sağladık, açık ara şampiyon olduk, ligde fırtınalar estirdik. Ben hiçbir zaman tek başıma bir şey yapmadım. Camiayla birlikte yaptık. Şu anda lig sıralamasında iyi bir yerdeyiz. Ancak puan olarak baktığımızda grupta sonuncu takımın dahi Süper Lig'e çıkma şansı var. Bu kadar sıkışık puan tablosunda gerçekten son derece konsantre olmamız lazım. Sinirlerimizin çelik gibi olması lazım. Çok ciddi çalışmalı, rakiplerimize yukarıdan bakacak halimiz, kimseden de çekinecek durumumuz yok."

Daha önce 2.5 sezon çalıştığını, 3 maç üst üste kaybetmeden ayrıldığını belirten Yücel İldiz, "Vedalaşamadan ayrılmak durumunda kalmıştım. Benim içimde ukde kalmıştı. Karabük benim için öyle bir yer. O gün kimseye 'hoşçakal' diyemeden gitmiştim. Umarım bu kez ayrılacaksak da kalacaksak da yakışır şekilde yaparız" dedi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder