FLAŞ HABER

Karabükspor yeni başkanını seçti

13 Haziran 2015 Cumartesi 14:02

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un genel kurulunda, daha önce kulüpte bir çok defa yönetim kurulu üyesi olarak yer alan avukat Hakan Yılmaz, başkanlığa seçildi.

Karabükspor yeni başkanını seçti
Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde düzenlenen olağanüstü genel  kurulda tek listeyle yapılan seçimde, kullanılan 92 oyun tümünü alan Yılmaz,  kulübün yeni başkanı oldu. 
 
Yılmaz, yaptığı konuşmada, takımın başarısı için her zaman  çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 
 
Hakan Yılmaz, olağanüstü genel kurul kararı alındıktan sonra şehirle  bütünleşecek, KARDEMİR'in tam desteğini alacak bir başkan ve yönetim kurulunun  belirlenmesi için çalışmalar yapıldığını hatırlattı. Bu çalışmalar kapsamında  kulübün eski başkanlarından Hikmet Feridun Tankut'un başkan olması için fikir  birliği oluştuğunu belirten Yılmaz, "Ancak kongre kararı alınmasından bugüne geldiğimiz süreç içerisinde bu çalışmaların yapılabilmesi türlü nedenlerle uzamıştır ve gecikme yaşanmıştır. Acil yapılması gereken kadro ve kamp  programları gecikmeksizin tamamlanması gerekmektedir. Bu nedenle kulübümüzün  sıkıntılı bir sürece girmemesi açısından gerekli zamanı kazandırabilmek amacıyla  Hikmet Feridun Tankut'un talebi ve değerli kongre üyelerimizin teveccühü ile  başkanlığa seçilmiş bulunmaktayım" diye konuştu. 
 
Görev aldığı dönemlerde kulübün menfaatlerinin kendisi için her şeyden  önce geldiğini vurgulayan Yılmaz, şöyle devam etti: 
 
"Bu nedenle sorumluluk duygumun gereği olarak bu görevden kaçmamız  mümkün değildir. Hikmet Feridun Tankut başkanlığında geniş katılımlı bir yönetim  oluşturulması için gereken süreçte, yönetim kurulumla kulübümüzü en iyi bir  şekilde temsil edeceğiz. Yönetim Kurulumuz en kısa sürede olağanüstü genel kurul  kararı alacak ve bu süreçte tüm şehri kucaklayacak bir yönetim yapısı oluşturulmaya çalışılacaktır. Bu kapsamda, bu hassas dönemde şehirdeki her bireyi  bu sürece sahip çıkmaya ve sorumluluk almaya davet ediyorum. Herkesi destek  olmaya çağırıyorum." 

Yorum Gönder