FLAŞ HABER

Kaf-Kaf Fire Verdi!...

19 Eylül 2013 Perşembe 21:15

Tecrübeli oyuncu "Zihinsel ve fiziksel olarak faydalı olamıyorum" dedi. Sait Karafırtınalar onay verdi. Bayraktar'ın sözleşmesi feshedildi...

Kaf-Kaf Fire Verdi!...
PTT 1. Lig'de son iki haftada aldığı Mersin ve Orduspor yenilgileriyle taraftarlarını üzen Karşıyaka'da cumartesi çıkacağı Manisa deplasmanı öncesinde dün şok bir gelişme yaşandı.

Sezon başında büyük umutlarla Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar, takımdan ayrıldı. 37 yaşındaki oyuncunun yönetime başvurarak,. "Büyük bir hevesle buraya geldim. Ama hem zihinsel, hem de fiziksel olarak Karşıyaka'ya faydalı olamıyorum. Bu yüzden kimseyi de üzmeden gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'la acil bir toplantı yaparak durumu değerlendiren yönetim, Karafırtınalar'ın da onayını alınca Bayraktar'ın gitmesine izin verdi. Başta Fenerbahçe ve Gaziantepspor olmak üzere bir çok takımın formasını giyen tecrübeli oyuncu ile bugün masaya oturulup karşılıklı olarak sözleşmenin feshedileceği belirtildi. Hakan Bayraktar, Karşıyaka'nın ilk 4 maçında 11'de yer alıp tüm karşılaşmalarda 90'ar dakika sahada kalmayı başarmıştı.

Yorum Gönder