FLAŞ HABER

İskender Alın, Yeni Malatyaspor'da!

11 Temmuz 2015 Cumartesi 21:55

İskender Alın, Yeni Malatyaspor'a imza attı.. PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Bucaspor'dan İskender Alın'ı kadrosuna kattı.

İskender Alın, Yeni Malatyaspor'da!
İskender Alın, takımın kamp yaptığı Bolu'da kendisini Yeni  Malatyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
 
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını  sürdürdüklerini söyledi.
 
Hem iç transferde hem de dış transferde ihtiyaç duyulan mevkilere  transfer yapacaklarını belirten Ravcı, "İskender Alın'la 1 yıllık sözleşme  imzaladık. Bucaspor'dan kadromuza kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu kattık.  İskender Alın'ın bize çok katkısı olacak. Teknik direktörümüz Yücel İldiz'in  özellikle istediği bir oyuncuydu. Transfer her iki tarafa da hayırlı olsun" diye  konuştu.
 
Bir transfer daha

 
Ayrıca Yeni Malatyaspor, Altınordu'dan Kemal Cingirt'i kadrosuna kattı.
 
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, teknik direktör Yücel  İldiz'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor,  sağ bek Kemal Cingirt'le 1 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Fenerbahçe altyapısında yetişen 26 yaşındaki futbolcu, Düzcespor,  Ünyespor ve Balıkesirspor takımlarında da forma giydi.

Yorum Gönder