FLAŞ HABER

Hayrullah'ın milli sevinci

15 Ekim 2015 Perşembe 21:20

Hayrullah'ın milli sevinci.. MilliTakımın alt liglerde oynayan tek futbolcusu Adanasporlu Hayrullah'ın sevinci.. PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, kaleci Hayrullah Mert Akyüz, A Milli Takım formasını giymenin büyük bir gurur olduğunu belirtti.

Hayrullah'ın milli sevinci
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, kaleci Hayrullah Mert Akyüz, A Milli Takım formasını giymenin büyük bir gurur olduğunu belirleterek, "2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) gitmeyi başardık, imkansız gibi görünen bir ihtimali gerçekleştirmenin mutluluğu tarif edilemez" değerlendirmesinde bulundu.
 
Akyüz, yazılı açıklamasında, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde "en iyi üçüncü" kontenjanından finallere gitme hakkı kazandıklarını ve çok mutlu olduğunu bildirdi.
Adana'yı ve Adanaspor'u temsil etmenin büyük bir mutluluk olduğunu vurgulayan Akyüz, şunları kaydetti:
 
"Finallerin kapısını açan Türkiye-İzlanda karşılaşması esnasında büyük bir heyecan yaşadım. Oradaki ortam çok farklıydı. Milli takım formasını giymek büyük bir gurur. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeyi başardık, imkansız gibi görünen bir ihtimali gerçekleştirmenin mutluluğu tarif edilemez. Takım olarak ilk karşılaşma dahil hep inanmış bir milli takım vardı. Kimse beklemiyordu ancak biz 2016 Avrupa
 
Futbol Şampiyonası'na gideceğimizi biliyorduk. Şuan dünya bizi konuşuyor. Bambaşka duygular yaşadım. Buradan genç arkadaşlarıma bir önerim olacak. Ben alt ligde oynuyorum diye düşünmesinler. Çalışmalarına devam etsinler ve kendilerini geliştirsinler. Fatih Terim yönetiminde tüm ligler takip ediliyor. Bunun canlı şahidi ben oldum. Bana bu fırsatı tanıyan Fatih hocama teşekkür ederim."
 
Başarısında emeği geçenlere teşekkür eden Akyüz, "Adana'nın futbolcu bazında büyük bir potansiyeli var. Adanaspor son zamanlarda Eyüp Arın vesilesiyle bu alanda başarılı olmaya başladı" ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler HayrullahAdanaspor

Yorum Gönder