FLAŞ HABER

Göztepe'den taraftarlarına çağrı

07 Eylül 2015 Pazartesi 17:57

Göztepe'den taraftarlarına çağrı.. PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin başkan vekili Talat Papatya, " Bu yıl da taraftarımızın saha olayları ve kötü tezahüratlarla değil, yaptıkları şovlarla Türkiye gündeminde yer alacağına ve takımlarını yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır" dedi.

Göztepe'den taraftarlarına çağrı
Papatya, yaptığı açıklamada, bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  tarafından verilen cezalarda hiç taviz olmadığını bildirdi.
 
Daha önceki yıllarda özellikle çirkin ve kötü tezahüratta saniye ve  tekrar sayısına bakıldığını belirten Papatya, şunları kaydetti:
 
"Fakat bu yıl yapılan bütün çirkin ve kötü tezahüratlarda ceza yiyoruz  ve taraftarımız takımını yalnız bırakmış oluyor. Bizim büyük taraftarımız  geçtiğimiz yıl yenilen birçok cezanın ardından bir kampanya başlatarak uzun süre  ceza yemeden, rakip takımların yöneticilerini bile kendine hayran bırakan  şovlarla takımının yanında oldu. Bu yıl da taraftarımızın saha olayları ve kötü  tezahüratlarla değil, yaptıkları şovlarla Türkiye gündeminde yer alacağına ve  takımlarını yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır."
 
Rıza Kocaoğlu'dan mesaj var
 

Göztepeli sinema oyuncusu Rıza Kocaoğlu da hazırlanan video ile  Giresunspor maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.
 
Takımın şampiyonluk yolunda en çok taraftara ihtiyacı olduğunu  belirten Kocaoğlu, şöyle konuştu:
 
"Taraftarımız her koşulda Göztepemizi desteklemeli, kötü, çirkin  tezahürat ve saha olayları nedeniyle ceza alarak takımımızı şampiyonluk yolunda  yalnız bırakmamalıdır. Efsanelerimizin onur ve gururla taşıdığı armaya yakışır  şekilde tribünde Göztepemizi destekleyelim. Taraftarımız olmazsa, olmaz."
 
Giresunspor maçı için Manisa 19 Mayıs Stadı ön planda
 
Ligdeki ilk iç saha karşılaşmasını Bursa Atatürk Stadı'nda oynayan  Göztepe, bu sezon maçlarını yapmayı planladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin  iyileştirme çalışmalarının bitmesinin ardından hafta sonu oynayacağı Giresunspor  maçını burada yapmak için başvurdu.
 
Öte yandan 21 ve 19 Yaş Altı maçlarını Urla Adnan Süvari Tesisleri ile  Gürsel Aksel Stadı'nda oynayan Göztepe'nin TFF'nin bu liglerde doğal çim şartı  getirmesiyle saha bulmakta zorlandığı öğrenildi.
 
Doğal çim olan Urla Adnan Süvari Tesisleri'nin A takımın  çalışmalarında kullanılması ve suni çim Gürsel Aksel Stadı'nın TFF kriterlerine  uymaması nedeniyle yerel yönetimlerden destek bekleyen sarı-kırmızılı ekibin,  saha bulma konusunda çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder