FLAŞ HABER

Eski Beşiktaşlı artık Göztepe'de!

25 Haziran 2016 Cumartesi 12:41

Eski Beşiktaşlı artık Göztepe'de! PTT 1. Lig'inde yeni sezon öncesi transfer listesindeki isimleri tek tek renklerine bağlayan Göztepe, daha önce anlaşmaya vardığı sağ bek Tanju Kayhan'a da 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık imza attırdı.

Eski Beşiktaşlı artık Göztepe'de!
Son olarak Avusturya'da Sturm Graz forması giyen 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu, futbola Rapid Wien altyapısında başlayıp burada profesyonel oldu. Tanju Kayhan, sırasıyla Wiener Neustadt, Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor, Elazığspor ve Karabükspor formaları giydikten sonra geçen sezon Avusturya'ya döndü. Tanju, kariyerinde 64 Süper Lig, 55 Avusturya Bundesliga ve 16 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı.

BURUK DOĞANLAR'DA
Göztepe'nin yeni teknik direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı ekibin bu sezon iç saha maçlarını oynamayı planladığı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadyumu'nu gezdi. Okan Buruk'a stat turunda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da eşlik etti. Saha ve stadı inceleyen Buruk, tesisteki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Atilla'ya özellikle saha zeminini çok beğendiğini söyleyen Okan Buruk, bu statta çok önemli iç saha galibiyetleri alacaklarına inandığını dile getirdi.

Yorum Gönder