FLAŞ HABER

Engin İpekoğlu iddialı başladı

14 Ocak 2015 Çarşamba 14:49

Engin İpekoğlu iddialı başladı.. PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Denizlispor'un puan sıralamasında bulunduğu konumdan daha yukarıya taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Engin İpekoğlu iddialı başladı
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü  Engin İpekoğlu iddialı konuştu.
 
İpekoğlu, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor ile  geçmiş dönemde çalıştığını ve burada yarım kalan bir hedefi tamamlamaya geldiğini  belirtti.
 
Denizlispor'un bir marka olduğunu ifade eden İpekoğlu, "Bu markanın  yeri Süper Lig'dir. Bu hedefimiz yarım kalmıştı, bugünden itibaren Denizlispor'u  başarıya taşıyabileceğimize inandık ve onun için geldik. Bu sezon hedefimiz  takımımızı bulunduğu konumdan daha yukarılara taşımak, önümüzdeki seneden itibaren de play-off ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak.  Yöneticilerimi bu hedef doğrultusunda çok istekli ve arzu gördüm. Tüm Denizli'nin  desteklerini bekliyoruz" dedi.
 
"Transfer yapalım düşüncesinde değilim"

 
İpekoğlu, takımın kadrosunu tanıdığını, mevcut kadro içerisinde bazı  oyuncuları farklı pozisyonlarda deneyeceğini belirterek, şunları kaydetti: "Şu an için tranfer yapalım düşüncesinde değilim. Kaldı ki devre  arasında yapılan birçok transferlerin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bizim  alacağımız oyuncular, zaten kulüplerinden gönderilen oyuncular olacağı için bize  ne kadar katkı sağlayacaklarını bilemeyiz. Önce kadromuzu görelim, daha sonra  bunları tekrar oturup konuşuruz."
 
Denizlispor Basın Sözcüsü Mehmet Ekizler ise İpekoğlu ile yeni bir  sayfa açtıklarını, ligin ikinci yarısına daha güçlü ve moralli gireceklerini  söyledi.
 
Öte yandan İpekoğlu'nun yardımcılıklarına Neşet Zhaveli, Utku  Alemdaroğlu, Çağdaş Mavioğlu ve Onur Baş'ın getirildiği bildirildi.

Yorum Gönder