FLAŞ HABER

Denizlispor'dan teröre tepki

10 Eylül 2015 Perşembe 15:30

Denizlispor da teröre duyarsız kalmadı.. Denizlispor’da teknik heyet ve futbolcular son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için, antrenmanda büyük Türk bayrağı açtı, birlik beraberlik mesajı verdi.

Denizlispor'dan teröre tepki
Böyle bir zamanda herkesin böyle bir fotoğraf gibi bütünleşmesini isteyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, birlik beraberliğe ülkenin, şehrin ve takımların da ihtiyacı olduğunu söyledi. Altıparmak, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ateş düştüğü yeri yakar ama bizlerde çok üzülüyoruz. Allah kimseye avlat acısı tattırmasın. Benim de 20 yaşında oğlum var. Birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Evlatlarımız haince öldürülüyor. Bu vatanı kimse yıkamadı, yıkamaz da. Analar ağlamasın, evlatlarımız ölmesin” diye konuştu.

Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Adanaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Altıparmak; ''Zor bir deplasmana gidiyoruz. Rakibimiz transfer döneminde önemli transferler yaptı. Her iki takım içinde çıkış maçı olacak nitelikte bir maç, bizim amacımız iyi oyunla sahadan 3 puanla ayrılmak olacak. Kulüp olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz artık maçlar 2 kat daha önem arz ediyor. Adanaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Alacağımız 3 puan sıkıntılı bir süreçten geçen camiamıza moral olacak takım olarak futbolcularıma güveniyorum.sahada Gereken mücadeleyi gösterip 3 puanla ayrılacaklarına inanıyorum. Lige verilen arada eksikliklerimizi ve maçlarda yaptığımız hatalarımızı çalıştık Sakat oyuncularımızında takıma dönmesi takımada büyük moral oldu. Allah' ın izni ile Adana deplasmanından iyi futbol ve 3 puanı alıp geleceğiz.'' dedi.

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder