FLAŞ HABER

Bursaspor'un satışa koyduğu Mert Günok'a teklif yok!

04 Temmuz 2016 Pazartesi 17:37

Bursaspor'un satış listesine koyduğu Mert Günok'a talip çıkmadı. Milli kaleci kendisine kulüp bulmazsa 8 Temmuz'daki kampa alınmayacak.

Bursaspor'un satışa koyduğu Mert Günok'a teklif yok!
Bursaspor'da yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerden biri de kaleci Mert Günok...

MERT GÜNOK KENDİSİNE KULÜP ARIYOR

Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen beklentileri karşılayamayan ve son dönemde yedek kulübesine çekilen tecrübeli file bekçisi'nden yönetim kendisine kulüp bulmasını istemişti. Düne kadar yeşil beyazlı kulübe ismi birçok Süper Lig kulübüyle anılan Mert'le ilgili ulaşmış bir teklif bulunmadığı öğrenildi. 

MERT GÜNOK YILLIK 1 MİLYON EURO ALIYOR

Ali Ay yönetimi, yeni sezonda 750 bin Euro garanti, maç başlarıyla birlikte yaklaşık 1 milyon Euro kazanacak olan Mert'i kesinlikle takımda tutmama kararı aldı. 
 
27 yaşındaki eldiven gitmemek için direnirse eğer 8 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına alınmayacak. Yönetimin, tecrübeli eldivenin menejerenin işi yokuşa sürme eğilimlerine de fazla aldırış etmediği belirtildi. 

BURSASPOR ALİ ŞAŞAL VE MUAMMER ZÜLFİKAR'I DÜŞÜNÜYOR

Bursaspor'un kaleci konusunda B planı ise hazır. Harun Tekin ve genç Muhammed Şengezer ikilisinin yanına maliyeti ucuz bir kaleci almak isteyen yeşil beyazlıların, Eskişehirspor'dan Ali Şaşal Vural ve Mersin İdmanyurdun'dan  Muammer Zülfikar Yıldırım üzerinde durduğu belirtildi. Yeşil beyazlıların her iki kaleciyle de irtibabat halinde olduğu belirtildi.  

Yorum Gönder