FLAŞ HABER

Boluspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

29 Mayıs 2017 Pazartesi 16:22

Boluspor Göztepe maçı ile bu akşam heyecan dolu bir mücadele sahne olacak. İlk karşılaşmada Göztepe sahasında rakibi Boluspor'u 2-0 yenip avantajlı skorun sahibi olmuştu. Şimdi gözler bu akşamki mücadelede olacak. Peki Boluspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Boluspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
 Boluspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Boluspor Göztepe maçı ile bu akşam heyecan dolu bir mücadele sahne olacak. İlk karşılaşmada Göztepe sahasında rakibi Boluspor'u 2-0 yenip avantajlı skorun sahibi olmuştu. Şimdi gözler bu akşamki mücadelede olacak. Peki Boluspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TFF 1’inci Ligi play off yarı final ilk maçında Bornova Stadı’nda Boluspor’u Umut’un golleriyle 2-0 yenip final yolunda büyük avantajı eline geçiren Göztepe, bu akşam rakibiyle deplasmanda rövanş karşılaşmasına çıkacak
Boluspor Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Bolu Atatürk Stadı’nda Hüseyin Göçek’in yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü, saat 21.30’da çalacak. Sarı kırmızılı takımdaÿsol arka adalesinde yırtık olan sağ bek Fuchs ile kasığından ameliyat olan orta saha oyuncusu Hakan Barış forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan kaptan Gosso, Murat ve Halil’in ise oynayabilecek durumda olduğu öğrenildi. TRT Spor’dan da naklen yayınlanacak karşılaşmada Göztepe’ye 428 kişilik yer ayrılırken, sarı kırmızılı futbolseverlerin biletleri 3 gün önceden tükettiği bildirildi.
Bolu’dan final vizesini alıp dönmeyi planlayan Göztepe’de her türlü galibiyet, beraberlik, tek farklı yenilgi ve gollü iki farklı mağlubiyet yeterli olacak. Boluspor’un sahadan 2-0 galibiyetle ayrılması durumunda finale kalan takımı uzatmalar ya da seri penaltı atışları belirleyecek. Ev sahibi ekip müsabakayı 3 ya da daha fazla farkla kazanırsa finale kalan taraf olacak.
Kulüp BaşkanıÿBaşkan Mehmet Sepil’inÿfutbolcularıyla bir arada olmak içinÿBolu’ya gittiği ve takımla kampa girdiği öğrenildi. Oyuncularına güvendiğini söyleyen Başkan Sepil, "Bolu’dan finali alıp döneceğiz. Hepinizin Göztepe formasının değerini bilerek oynayacağına inanıyorum" dedi.
YILMAZ VURAL: "İSTEDİĞİMİZ SKORU ALACAĞIZ"

Göztepe teknik direktörü Yılmaz Vural ise Boluspor engelinin aşılması durumunda üst üste ikinci defa play off’ta finale yükselme sevinci yaşayacak. Geçen sezon Adana Demirspor’la play off oynayan Yılmaz Vural, yarı finalde Elazığspor’u eleyip finalde Aytemiz Alanyaspor’la karşı karşıya geldi. Vural’ın yönetimindeki Adana Demirspor, penaltılarla rakibine 4-2 kaybedip Süper Lig’e yükselme şansını kılpayı kaçırdı.
Sarı kırmızılılarla da finale çok yaklaşan Yılmaz Vural,ÿ"Boluspor’a karşı önemli bir avantj elde etsek de çok dikkatli olacağız. Güçlü bir takımla karşı karşıya geleceğiz. İstediğimiz skoru alacağız" ifadelerini kullandı.
İZMİR SEFERBER OLDU
İzmir,ÿGöztepe’nin play off yarı final rdövanş maçında karşı karşıya geleceği Boluspor müsabakası içinÿkenetlendi. Güzelyalı, Konak ve Bornova sarı kırmızılı bayraklarla süslenirken Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri de organizasyonlara başladı. Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin taraftarlara toplamÿ40 otobüs tahsis ettiği öğrenilirken Güzelyalı’da da dev ekran kurulacağı belirtildi. İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği de (İZSİAD) Göztepe’nin Süper Lig’e çıkması durumunda takıma 350 bin TL prim vereceğini açıklamıştı.
BOLUSPOR GÖZÜNÜ FİNALE DİKTİ
Teknik direktör Çapa: "İyi bir sonuçla adımızı finale yazdırmak istiyoruz" 

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, TFF 1. Lig play-off yarı final rövanşında bu akşam Göztepe ile yapacakları maçtan iyi bir sonuç alarak, finale yükselmek istediklerini söyledi. Çapa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe'ye 2-0 mağlup oldukları deplasmandaki ilk maçta beklemediklerini bir sonuç aldıklarını ifade etti.
Takım olarak neler yapabileceklerini sezon içerisinde gösterdiklerini aktaran Çapa, "bu akşam Göztepe ile kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Taraftarımız sezon boyunca takımlarının yanında oldu. Bize hiçbir zaman sırt çevirmediler. bu akşam da bu şekilde olacağını biliyorum." diye konuştu.
Boluspor'da iyi bir aile ortamının olduğunu aktaran Çapa, "Bu ailenin bir parçası olarak görmeleri bizleri de mutlu ediyor. bu akşam iyi bir sonuçla, hem taraftarı hem de kendimizi mutlu edip adımızı finale yazdırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Fuat Çapa, Boluspor taraftarlarını bu akşamki karşılaşmada yanlarında görmek istediklerini de sözlerine ekledi.
 

Yorum Gönder