FLAŞ HABER

Aybaba ve Karaman imzayı attı

10 Temmuz 2014 Perşembe 17:22

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'da Kulüp Sportif Direktörü Samet Aybaba ve teknik direktör Ünal Karaman, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün de katıldığı törenle 2'şer yıllık sözleşmeye imza attı.

Aybaba ve Karaman imzayı attı
Adana Demirspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, Başkan Vekili Cahit Sınmaz, As Başkan Emin Yumuşak, 2'nci Başkan Ümit Onatça, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem, Altyapı ve Amatör Kulüpler Sorumluları Naci Heybeli ile Kazım Bozan katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu, "İki çok önemli markamızın ismini açıkladığımızda bizlere inanmayanlar olmuştu. Şimdi buradalar. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye verdiği destekten ve cesaretten dolayı teşekkür ediyorum. Hocalarıma da beni kırmayıp geldikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra söz onlarda" dedi.
İmza törenine katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise "Demirspor'un 2014-2015 futbol sezonunda teknik heyeti, Türk Futbolu'nun iki kıymetli hocası Samet Aybaba ve Ünal Karaman'ın yönetiminde emin ellere ulaşmıştır. Biz Adana Demirspor'da sadece lig maçlarında alacağımız pratik başarılardan öte, Adana'nın bu güzide kulübünün profesyonel bir yönetim şekli ile de kurumsal kimliğini hak ettiği yere taşıyacağına inanıyoruz" diye konuştu.

AYBABA: "DEMİRSPOR MARKASINI TEKRAR ESKİ HALİNE GETİRECEĞİZ"
Türkiye'deki kulüplerin yapılanmasının çok eski ve köhne olduğunu belirten sportif direktör Samet Aybaba, "Bu yapılanma artık işler halde değil. Bizde burada yeni yapılanmaya ihtiyaç olduğunu hissettik. Tercihimizin ana nedeni de bu. Demirspor iyi bir marka. Ama uzun yıllardır bu marka ile ilgili çok büyük bir zaafiyet var. Biz bu markayı tekrar eski haline getirmek istiyoruz. Doğru yapılanma ve doğru hedefler koymak istiyoruz. Şu an mevcut oyuncu kadromuz hemen hemen yok denecek kadar az. Yapılandıracağız, oluşturacağız, hep birlikte hareket edeceğiz, sabredeceğiz. Hem profesyonel, hem kurumsal anlamda bir kimlik taşıyacağız, hem de bu takıma yürekten bağlı insanlar ile birlikte hareket ederek nasıl bir yapısı olduğunu herkese göstereceğiz. Çalışmalara başladık. Teknik direktör arkadaşımız Ünal Karaman. Ben kulübün yapılanması ile ilgileneceğim" şeklinde konuştu.

KARAMAN: "DEMİRSPOR İÇİN UYANMA ZAMANI GELDİ"

Adana Demirspor'un büyük bir marka olduğunu ifade eden teknik direktör Ünal Karaman ise şunları söyledi: "Beni buraya iten Adana Demirspor markasıdır. Adana Demirspor uzun süren bir uyku dönemine geçti. Artık uyanma zamanı geldi. El birliği ile güç birliği oluşturacağız. Adana Demirspor markasını hak ettiği yere birlikte taşıyacağız. Biz bütünde birliği oluşturamazsak bu sözde kalacak bir eylem olur. Ama samimi olarak güzel duygular içerisinde takımımızı desteklersek, şundan emin olmanızı isteriz ki gecemiz gündüzümüz Adana Demirspor adına olacak. Burada bir marka var ve bu markaya hak ettiği değeri ve katkıyı sağlama adına buradayız."
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder