FLAŞ HABER

Altınordu, Mersin'i eli boş yolladı

15 Ekim 2016 Cumartesi 16:55

Altınordu: 3 - Mersin İdmanyurdu: 1.. TFF 1. Lig'in 7. haftasında Altınordu, sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 yendi. Bu skorla Altınordu puanını 9'a çıkardı, Mersin ise 7 puanda kaldı.

Altınordu, Mersin'i eli boş yolladı
Hüseyin Eroğlu: “Bu skor bizim için iyi oldu”
 
Sahasında oynadığı Mersin İdmanyurdu maçını 3-1 kazanan Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Mersin İdmanyurdu’nu konuk eden Altınordu, rakibini 3-1’lik skorla yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Doğruları yaptığımız sürece başarılı olabileceğimizi biliyorduk” dedi.
Milli takım arasını çok iyi değerlendirdiklerini kaydeden Eroğlu, “İlk yarı pas trafiğini bir türlü tutturamadık. Rakibe 2-3 pozisyon verdik, bizim de pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı topa sahip olmak bizim için önemliydi. Golü bulduktan sonra rakibin boş alan bırakacağını biliyorduk ve bunu değerlendirmek için antrenman yapmıştık. Bu skor bizim için çok iyi oldu. Bu ligde zaten 2-3 senedir elde ettiğimiz başarılar tesadüf değil. Lig öyle zor bir lig ki hata affetmeyecek birçok deneyimli futbolcu var” diye konuştu.
Eroğlu, ligde kalan maçları da kazanacak güçleri olduğunu kaydetti.
 
Stat: İzmir Atatürk
 
Hakemler: Çağatay Şahan, Cumhur Altay, Özgür Ertem
 
Altınordu: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Yusuf Abdioğlu, Sinan  Osmanoğlu, Yusuf Acer, Erdoğan Yeşilyurt, Arif Morkaya, Serkan Göksu (Dk. 46  Kenan Karışık), Abdulkadir Parmak, Umut Sözen (Dk. 74 Sertaç Çam), Üstün Bilgi  (Dk. 82 Göksu Türkdoğan)
 
Mersin İdmanyurdu: Mihaylov, Tolga Şahin (Dk. 71 Sinan Kaloğlu),  Mitrovic, Abdulkadir Korkut, Hakan Olkan (Dk. 81 Ahmet Bener), Nurullah Kaya,  Mahmut Metin (Dk.62 Kudbettin Tekin Oğrak), Gökhan Akkan, Güven Varol, Tita,  Pedriel
 
Goller: Dk. 60 Üstün Bilgi, Dk. 83 Sertaç Çam, Dk. 86 Erdoğan  Yeşilyurt (Altınordu), Dk. 90+1 Pedriel (Mersin İdmanyurdu)
 
Sarı kartlar: Dk. 62 Güven Varol, Dk. 73 Hakan Olkan, Dk. 77  Abdulkadir Korkut (Mersin İdmanyurdu), Dk. 90 Kerim Alıcı (Altınordu)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder