FLAŞ HABER

Yalova'da Özel Sporculara Özel Organizasyon

21 Nisan 2014 Pazartesi 17:50

YALOVA’da düzenlenen Özel Sporcular Bölge ve Türkiye Futbol Şampiyonası, bugün de sürdü. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun gerçekleştirdiği 19 Nisan'da başlayan şampiyonaya 23 ilden 40 takım, 400 sporcu...

Yalova'da Özel Sporculara Özel Organizasyon
YALOVA’da düzenlenen Özel Sporcular Bölge ve Türkiye Futbol Şampiyonası, bugün de sürdü.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun gerçekleştirdiği 19 Nisan'da başlayan şampiyonaya 23 ilden 40 takım, 400 sporcu katıldı. Ahmet Saraç Sahası ve 2 Numaralı Amatör Saha’da oynanan karşılaşmada zihinsel engelli sporcuların futbol mücadelesi, süyük bir çekişmeye sahne oldu.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olğun, şampiyonanın 23 Nisan 2014 tarihinde düzenlenecek final müsabakalarıyla tamamlanacağını belirtti, şöyle dedi:
"Zihinsel engelli çocuklarımızla sporun içerisinde olmanın, sporla birlikte rehabilite olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün itibariyle bölge şampiyonalarımız sona ermek üzere. Bölge şampiyonları belirlendikten sonra her bölgeden birinci ve ikinci olan kulüplerimiz burada Türkiye Şampiyonası’nı gerçekleştireceğiz. 10 yıldır bu organizasyonun içindeyim. Çocuklarımızın sporla geçirdiği 2 saat onların rehabilite olması ve çevreleriyle uyumlu olmasına büyük katkı sağlıyor. Bu spor mutlu, huzurlu, rehabilite olmalarını, sosyal çevreleriyle kaynaşmalarını kendilerini ifade etmeyi bilmelerini sağlıyor. Onlara bu imkânı sağlamaktan dolayı da federasyon olarak mutlu oluyoruz."

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder