FLAŞ HABER

Mersin Cup3 Challenger Tenis Turnuvasi

10 Nisan 2014 Perşembe 21:33

 MERSİN Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü tarafından düzenlenen Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası, ana tablo maçları ile dördüncü gününde devam etti. Mersin Olimpik Tenis Kompleksi'nde düzenlenen turnuva, yine kıyasıya mücadelelere...

Mersin Cup3 Challenger Tenis Turnuvasi
 MERSİN Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü tarafından düzenlenen Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası, ana tablo maçları ile dördüncü gününde devam etti.
Mersin Olimpik Tenis Kompleksi'nde düzenlenen turnuva, yine kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Dördüncü gün müsabakalarında ter döken Türk sporcu Cem İlkel, İspanyol rakibi Pere Riba'ya yenildi.
Günün diğer tekli maçlarında ise Slovakya'dan Norbert Gombos, Alman rakibi Michael Berrer'i, Alman Julian Reister, Avusturyalı Michael Linzer'i, İtalyan Matteo Viola, Moldovyalı Radu Albot'u, Bosna Hersekli Damir Dzumhur, Belaruslu Egor Gerasimov'u, İtalyan Thomas Fabbiano, Hırvat Kristijan Mesaros'u, İtalyan Simone Bolelli, Romanyalı Adrian Ungur'u, Slovenyalı Aljaz Bedene, Fransız Jonathan Eysseric'i yendi.
Tek erkekler maçlarının ardından başlayan çift erkekler maçlarında ise Türk sporcular Cem İlkel ve Marsel İlhan, Hollandalı Stephan Fransen ve Wesley Koolhof'a, Anıl Yüksel ve Efe Yurtacan da Belaruslu Sergey Betov ve Alexander Bury'e mağlup oldu. 
Yapılan diğer çift erkekler maçlarında ise İtalyan Thomas Fabbiano ve Matteo Viola, İtalyan Claudio Fortuna ve Litvanyalı Laurynas Grigelis'i, Moldovyalı Radu Albot ve Çek Jaroslav Pospisil, Çin Cumhuriyeti'nden Hsin-Han Lee ve Yeni Zelanda'dan Artem Sitak'ı mağlup etti. Turnuvada, oynanacak ana tablo maçları ile devam edecek. 

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder