FLAŞ HABER

Çaykur Rizespor’Da Galatasaray Seferberliği

24 Şubat 2014 Pazartesi 14:37

– SPOR Toto Süper Lig'de düşme hattına yerleşen Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi adreta seferberlik ilan edildi. Oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Uğur Tütüneker, çeşitli uyarılarda bulundu. Galatasaray...

Çaykur Rizespor’Da Galatasaray Seferberliği
– SPOR Toto Süper Lig'de düşme hattına yerleşen Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi adreta seferberlik ilan edildi. Oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Uğur Tütüneker, çeşitli uyarılarda bulundu.
Galatasaray maçı için oyuncularıyla bir araya gelen Uğur Tütüneker, kalan maçlarının önemini anlatırken şunları söyledi:
"Bursaspor maçında iyi mücadele ettiniz. Bunun karşılığında puanı hak etmiştik. Şimdi bu maçı unutmalıyız. Artık geriye değil ileriye bakmalıyız. Önümüzde çok maç var. Yenilginin üzüntüsünü çabuk unutalım ve önümüzdeki maça motive olalım. Ligin bundan sonraki bölümünde yapılacak hatanın tamiri yok. Daha fazla sıkıntı yaşamamak için içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmalıyız. Galatasaray maçında var gücünüzle mücadele etmeye hazır olun. Kazanmaktan başka çaremiz yok."
VİERA: FEDEKARLIK ZAMANI
Çaykur Rizespor'un en fazla forma giyen oyuncusu Ousmane Viera ise Galatasaray maçıyla ilgili oyarak şöyle dedi:
"Her takımda sakatlıklar ve cezalar olur. Çaykur Rizespor'da ise sakatlıklar ve cezalar üst üste geliyor. Umarım bundan böyle bir durum yaşamayız. Bizim artık kredimiz bitti. Şimdi fedakarlık zamanı. Herkes elini taşın altına koymalı. Beklentiler büyük. Aksi taktirde bunu cezasını birlikte çekeriz. Önümüzde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile onayacağımız önemli bir maç var. Bu karşılaşmaya çok çalışarak en iyi şekilde hazırlanmalıyız. İçinde bulunduğumuz bu durumda taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteğiyle bu durumdan kurtulup üst sıralara çıkmak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güce sahibiz."
GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı. Çaykur Rizespor yönetimi, bilet fiyatlarını Vip A ve B 150 TL, maraton ile kapalı deniz 50 TL, kale arkaları 25 TL, misafir takım taraftarları 25 TL olarak belirlendi.  
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder