FLAŞ HABER

Basindan Protesto, Osman Özköylü'den Savunma

15 Mart 2014 Cumartesi 20:20

 BALIKESİRSPOR-Ankaraspor maçının ardından düzenlenen toplantıda ilginç bir olay yaşandı. Balıkesirli basın mensupları maç değerlendirmesi için salona gelen Ankaraspor teknik direktörü Osman Özköylü'yü maçlardaki 'agresif hareketleri'...

Basindan Protesto, Osman Özköylü'den Savunma
 BALIKESİRSPOR-Ankaraspor maçının ardından düzenlenen toplantıda ilginç bir olay yaşandı. Balıkesirli basın mensupları maç değerlendirmesi için salona gelen Ankaraspor teknik direktörü Osman Özköylü'yü maçlardaki 'agresif hareketleri' için protesto etti. Özköylü ise kendini savundu ve ilginç açıklamalar yaptı.
Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün basın toplantısı başlamadan önce basın mensupları adına konuşan Yeni Haber Gazetesi'nden Mutlu Tanrıkulu, Özköylü'ye, "PTT 1'inci lig'de sergilediğiniz agresif ve çirkin hareketler nedeniyle sizi kınıyoruz. Sezonun ilk yarısında kendi sahanızda bizlere karşı yaptığınız hakaretleri unutmadık. Biz basın mensupları olarak toplantıyı terkediyoruz" dedi. Ardından yaklaşık 15 gazeteci salonu alkışlarla terketti.
Salonda kalan gazetecilere açıklamalarda bulunan Özköylü ise kendini savundu ve yanlış anlaşıldığını söyledi. Özköylü şöyle konuştu: "Herkesin insan karakteri olarak bir yapısı vardır. Beni tanıyanlar çok iyi bilir. Dışarıda dünya iyisi bir insanımdır. Ama saha kenarına tabii ki ben de kazanmak için çıkıyorum. Takımımın iyi olması için mücadele ediyorum. Orada takımım için bir şeyler yapıyorum. Benim seyirci ile hiç bir işim yok. Ama seyirci bunu yanlış algılıyor. Sanki biz maçın içine giriyormuşuz, maça etki ediyormuş gibi bir izlenim doğuyor. Kesinlikle öyle bir şey yok. Ben orada takımın lideriyim. Saha kenarında yeri geldiğinde oyuncuma hatasını söylemem, ona direktif vermem, onu ayakta tutmam lazım. Benim saha içindeki yapacağım her hareket takıma olumlu yansıyor. Haa kendi adıma olumsuzluklar oluyordur, saha dışına atılıyorumdur. O hem bana hem takımıma zarar veriyor. Benim kimseyle bir derdim de yok, sorunum da yok."
İLK MAÇTA NE OLDU?
"İlk Balıkesir maçındaki olaylarla benim uzaktan yakından alakam yok ama ne hikmetse kabak benim başıma patladı. Olsun biz böyle şeylere alışkınız, canları sağolsun" diyen Özköylü sözlerini şöyle sürdürdü: "Ankara'da ki ilk maçta Ertuğrul maçtan sonra yanıma geldi. İlk pozisyonda Ertuğrul ile tartışmıştık. Ertuğrul, 'Hocam ben sana bir şey söylememiştim. Sen yanlış anladın. Hakkını helal et' dedi. Ben de 'Kusura bakma ben de yanlış anlamışım' dedim. Ertuğrul ile öpüştük ayrıldık. Ondan sonra Deniz hoca (Balıkesirspor antrenörü Deniz Kolgu) araya girdi, ağza alınmayacak küfürler etti. Sanki ben olayın içindeymişim gibi oldu. Sonra Ertuğrul ile telefonla bir kez daha konuştuk. Burada bir yanlış anlama varsa gene de özür dilerim. İnanın hiç suçum yok. İlk maçtan sonra sosyal medyada bana yapılmayan hakaret kaladı. Ben de bunları Allaha havale ediyorum. Çünkü benim hiç günahım yoktu. Allah da biliyor kulda..."
BALIKESİR TARAFTARINA ÖVGÜ
Balıkesirspor taraftarını muhteşem bulduğunu söyleyen Özköylü, "Ne olursa olsun bana istedikleri kadar küfretsinler, hakaret etsinler. Balıkesirspor'da harika bir taraftar var. Keşke her takımın böyle taraftarı olsa, keşke benim takımımın böyle bir taraftarım olsa. Benim böyle bir taraftarım olsa şimdi 10 puan öndeydim" dedi.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder