FLAŞ HABER

GAZ alma operasyonları!

GAZ alma operasyonları!

Bahattin Küçük

bahattinkucuk@gmail.com
02 Mart 2014, 21:24
 Galatasaray, deplasmanda Rizespor ile 1-1 berabere kalarak, deplasman serisini sürdürdü.
İlk yarıda yüzdeyüz penaltısı verilmeyen Galatasaray, Chedjou'nun kafa golü ile öne geçti. Fakat deplasmanlarda yakaladığınız beş yüzde yüzlük gol pozisyonunu gol'e çeviremezseniz, puan farkını kapamak zorlaşır.
Hakeme gelince; Galatasaray'ın penaltısını vermeyerek, Fenerbahçe'ye, 'Bak biz herkesin hakkını yiyoruz' mesajı verilircesine, üç tane hakem gördükleri penaltıyı veremediler. FENERBAHÇE'nin GAZ'ını aldılar

Bu pozisyondan sonra, birlikte maç izlediğimiz gençler, bu kadar da olmaz, neyi seyredeceğiz ki diyerek salonu terk ettiler. Oynanan orta oyunu, taraftarları tribünlerden uzaklaştırmakta ve futbolumuzu değersizleştirmektedir.
Maalesef her yazımda, Ülkemiz futbolundaki ARABESK YÖNETİCİLER'i yazmak zorunda kalıyorum. Aslında oynan maçla ilgili güzel olan eylemleri yazmayı çok isterdim.
Ortalama 13.000 seyirci ile izlenen TÜRK FUTBOL'u, BASİRETSİZ YÖNETİCİLER VE SİYASET NEDENİYLE, seyircisiz oynanma tehlikesine doğru gidiyor. Transferlerde hata yapıp, şampiyon olamamalarını, hakem hatalarına bağlayan yöneticiler, ÜLKE FUTBOLU'nu ve taraftarları KAOS'a sürüklemektedirler.

TFF HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ,
Galatasaray-Beşiktaş maçından sonra, Brezilyalı oyuncu MELO'yu yaptığı danstan dolayı, Sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle hem de önemli bir Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Disiplin Kuruluna sevk etmişti.
Disiplin Kurulu; Bu hareketin Güney Amerika Ülkelerinin yaptığı bir dans figürü olması, rakip taraftarların stadyumda bulunmadığından, tahrik teşkil etmeyeceği, nedenleriyle oy çokluğu ile ceza vermemiş.
TFF Hukuk Kurulu erkanı da biliyordu, cezaya gerek bulunmayacağına, amaç Beşiktaşın GAZ'ını almak.
Hafta içerisinde; ligde dört puan önde olmasına rağmen hakem hatalarını BARKOVİZYON'da göstererek basın toplantısı yapan FENERBAHÇE'nin GAZ'ı iki haftadır atanan hakemlerle alındı.( Fırat Aydunus ve Cüneyt Çakır) .

Avrupa ve Dünya Kupalarındaki gururumuz denilen bu iki hakem, FENERBAHÇE yüzünden, hakemlik itibarlarını ayaklar altına almışlardır. UEFA Hakem kurulları bu iki hakemi EYYAMCILIKLARI nedeniyle çizerse kimse şaşırmasın. Hele ki Cüneyt Çakır, Galatasaray-Eskişehirspor maçındaki kesin penaltıyı görüp de vermeyip, Fenerbahçe'ye dün gece evlere şenlik penaltı çalması, kendisine olan güveni sarstı. Zaten TFF ve kurullarına kimse güvenmiyordu, şimdi şike davasından tertemiz çıkan hakemler de, lekelenmeye başlandı. Bu akşam bunlara Kamil Abitoğlu da katıldı.

İki gazetesi olduğu için, siyaset tarafından TFF Başkanı seçtirilen Demirören; kulüplerimizle ve Türk Futbolu ile kafa buluyor. Kendisini seçen sözüm ona Başkanlar, her hafta bağırıp, çağırmaya başladılar. Yeri geldiğinde FENERBAHÇE'miz diye destek veren Başkanlardan, İLHAN CAVCAV;
FENERBAHÇE, önce kendine yeni bir başkan seçsin, GALATASARAY düşmanlığı yüzünden, 17 kulübün anlaştığı Yabancı Futbolcu sınırlamasına, sadece Aziz Yıldırımın karşı çıktığını belirtmiş Türk Futbol'unu tek başına yönetmeye kalktığı için Aziz Yıldırım'a karşı, isyan bayrağını çekmiştir.

Hisseleri BORSA'da KOTE olan FENERBAHÇE'nin, basiretsiz ve palavracı yöneticileri, yapmaları mümkün olmayan eylemleri, yapacaklarını ilan ederek, güya Türk Futbol alemini tehdit ettiler. Adamlar haklı, çünkü şike davasında FENERBAHÇE düşürülmesin diye başta CAVCAV olmak üzere tüm kulüpler ayağa kalkmıştı. Hiç bir kulüp, ne naklen yayın havuzundan, ne de LİG'den çekilebilir. Şimdiki TFF başkanı, BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı iken, sahaya PAF Takımı ile çıkarız, ligden çekiliriz diye palavralar sallamıştı.MAÇALARI, sıkışınca BEBEK gibi ağlayan, mantıksız gerekçeleri öne süren iki Başkandan biri TFF, diğeri de FENERBAHÇE Spor Kulübü başkanı.

VAH TÜRK FUTBOLU VAH.

Yorum Gönder