FLAŞ HABER

Ünlü golcü hakkında şok iddia!

25 Eylül 2014 Perşembe 09:34

Gyan hakkında şok iddia! Sihirli güçler peşinde koşan Ganalı forvetin kara büyü için Theophilus Tagoe isimli rapçiyi dini bir törenle kurban ettiği öne sürüldü. İddiayı gündeme getiren gazeteci, fena şekilde dövüldü. Boğulduğu iddia edilen rapçinin cesedi hâlâ bulunamadı.

Ünlü golcü hakkında şok iddia!
2010 Dünya Kupası sonrası günlerce F.Bahçe’ye transfer olacağı konuşulan Ganalı golcü Asamoah Gyan, kara büyü için rapçi kurban etmekle suçlanıyor. Gyan’ı 1 numaralı zanlı haline getiren olay, 6 Temmuz’da yaşandı. Gyan, aralarında 'Castro' lakaplı rapçi Theophilus Tagoe’nin de bulunduğu arkadaşlarıyla birlikte Ada’ya tatile gitti. Gyan ve arkadaşları 5 tane jet ski kiraladı. Castro’nun kız arkadaşı Janet Bandu jet ski’den denize düştü.
 
O SORUYU SORMAZ OLSAYDI
 
Castro da sevgilisini kurtarmak için peşinden suya atladı ve bir daha da sudan çıkamadı. Ganalı rapçinin boğulduğu öne sürüldü ama cesedi hâlâ bulunamadı. Bunlar resmi açıklamalardı.  Sonra Gana’nın Uganda ile oynadığı maç öncesi Daily Graphic isimli gazetenin muhabiri Daniel Kenu, Gyan’a “Kulağa hoş gelmiyor ama sormam lazım. Gyan havayı temizlemeli. Theophilus Tagoe’yi kurban mı ettin” diye sordu.
 
GAZETECİ YOĞUN BAKIMA ALINDI
 
Gyan, bu soruya cevap vermedi. Bu soruyu soran gazeteci Kenu, Uganda maçına giderken Gyan’ın kardeşi Baffour’un da aralarında bulunduğu bir grup tarafından feci şekilde dövüldü. Özellikle kafasına sert darbeler alan Kenu, yoğun bakıma alındı. Sihirli güç sahibi olmak için rapçi aile dostu Castro’yu dini bir törenle kurban edip kara büyü yapmakla suçlanan Gyan, bir anda  Gana’nın gündemine oturdu. Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain’de forma giyen 28 yaşındaki futbolcunun ailesi dün bir basın toplantısı düzenleyip, sihirli güçler için insan kurban etme iddialarını bir kez daha reddetti.
 
(Akşam)

Yorum Gönder