FLAŞ HABER

UEFA'dan flaş kararlar!

17 Temmuz 2014 Perşembe 17:12

UEFA; İsrail, Rusya ve Ukrayna'daki güvenlik olayları nedeniyle alınan kararları açıklarken; sarı kart uygulaması ile ilgili de değişiklik yaptı..

UEFA'dan flaş kararlar!
 UEFA; İsrail, Rusya ve Ukrayna'daki güvenlik olayları nedeniyle alınan acil durum kararlarını açıkladı. Avrupa futbolunun patronu, Avrupa kupalarındaki sarı kart uygulaması ile ilgili de değişiklik yaptı.

UEFA Acil Durum Komitesi, İsrail'de Avrupa kupası maçı oynanmayacağını açıkladı. 2014-15 sezonunda Avrupa Kupaları'nda mücadele eden İsrail ekiplerinin iç saha maçlarını ülke dışında oynamasına karar verildi.

UEFA, Ukrayna takımlarının Avrupa kupaları maçlarını, Kyiv ve Lviv'e ek olarak Dnipropetrovsk ve Odesa şehirlerinde oynayabileceğine karar verdi.

UEFA, Rusya Futbol Birliği ve Ukrayna Futbol Federasyonu'nun talebi üzerine; Rusya ve Ukrayna takımlarının Avrupa kupalarında birbirleriyle eşleşemeyeceğine karar verdi. Böylece Beşiktaş'ın da seri başı olarak yer aldığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekimine katılacak olan Zenit ile Dnipro birbirleriyle eşleşemeyecek.

UEFA, bu sezondan başlamak üzere; Avrupa kupalarında grup aşamasında görülen sarı kartların çeyrek finalden sonra silineceğini ve yarı finale taşınmayacağını açıkladı.
Anahtar Kelimeler Uefa

Yorum Gönder