FLAŞ HABER

UEFA final gecesi: Sevilla - Benfica

14 Mayıs 2014 Çarşamba 21:07

UEFA Kupası'nda final gecesi: Sevilla - Benfica... UEFA Avrupa Ligi Kupası sahibini bu akşam buluyor. Final gecesinde Sevilla ile Benfica İtalya'nın Juventus Arena Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

UEFA final gecesi: Sevilla - Benfica
Tarihi boyunca her çıktığı finali kazanan Sevilla, 1962 senesinden bu yana Avrupa'da kupa hasreti çeken Benfica ile Avrupa Ligi Finali'nde karşı karşıya geliyor.

Alman hakem Felix Brych'in yöneteceği karşılaşmada Torino'da Juventus Arena'da oynanacak ve 21:45'te başlayacak. Bu zorlü müsabaka Star TV'den canlı olarak yayınlanacak.

İki takım daha önce 2 defa karşı karşıya geldi. 1957/58 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda karşı karşıya gelen ekiplerden ilk maçı Sevilla evinde 3-1'lik skorla alırken, deplasmanda golsüz berabere kalarak rakibini elemeyi başardı.

Portekiz'de hem lig şampiyonluğu hem de lig kupasını kazanan Benfica, Portekiz kupasında da finale kaldı. Sevilla ise Valencia ile oynanan rövanş maçından sonra ligde oynadığı iki maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

MUHTEMEL 11'LER:

Saat: 21:45
Stat: Juventus Arena
Hakem: Felix Brych

Sevilla: Beto, Fernando Navarro, Nicolas Pareja, Federico Fazio, Coke, Daniel Carriço, Stephane M'bia, Vitolo, Ivan Rakitic, Jose Antonio Reyes, Carlos Bacca
TEKNİK DİREKTÖR: Unai Emery

Benfica: Artur Moraes, Maxi Pereira, Ezequiel Garay, Luisao, Guilherme Siqueira, Filip Djuricic, Ruben Amorim, Andre Gomes, Nicolas Gaitan, Rodrigo Lima, Oscar Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Jorge Jesus

Yorum Gönder