FLAŞ HABER

'Tur kapısını sonuna kadar açtık'

21 Ağustos 2015 Cuma 00:19

'Tur kapısını sonuna kadar açtık'.. Atina'da maçın kahramanı olan Robin van Persie'den iddialı açıklama: "Kesinlikle çok iyi bir skor aldık. 0-0 berabere kalsak da bize yeterdi ama deplasmanda atılan bir golün çok büyük önemi var. İstanbul'da taraftarımızın desteği de olunca bu turu geçtik diyebiliriz."

'Tur kapısını sonuna kadar açtık'
UZUN süre kenarda bekleyip 80'de oyuna giren ve sadece 9 dakika sonra F.Bahçe'ye galibiyeti getiren golü atan Robin van Persie, rövanş maçı daha oynanmadan UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldıklarını söyledi. Attığı golde rakibe temasıyla ilgili yapılan faul yorumlarını da değerlendiren Hollandalı süper yıldız, hakemin doğru bir karar verdiğini ifade etti.
 
SARI-lacivertli formayla çıktığı 3. maçında ilk isabetli şutunu Atromitos'a atan ve golle de tanışan Robin van Persie 90 dakikanın ardından şu şekilde konuştu:
 
"ORTADA geçen bir maçtı. İlk yarıda 4-5 şans bulduk ama maalesef golü atamadık. Maç ortada gidiyordu. Rakibin tehlikeli bir takım olduğunu söyleyebilirim. Maçın sonuna kadar umudumuzu koruduk ve açıkçası son anda biraz da şansımızın yardımıyla golü attık.
 
'BU GOL ÇOK ÖNEMLİ'
 
KESİNLİKLE iyi bir skor aldık. Tur adına kapı bizim için sonuna kadar açık. 0-0 bile bize yeterdi ama deplasmanda atılan 1 golün çok büyük önemi var. Ayrıca kendi sahamızda taraftarımızın vereceği desteği de hesaba katarsak bu turu geçtik diyebiliriz."
 
'Hakem iyi gördü'
 
"Gol anında omzumu biraz kullandım. Bazı pozisyonlarda akıllıca vücudunuzu kullanmanız gerekir. Ben de attığım golde bunu yaptım. Hakemi de tebrik etmem lazım. Pozisyonda rakibe temasımı çok doğru bir şekilde değerlendirdi."

Yorum Gönder